fbpx

DRUŠTVO

Tri stvari koje treba da znaš pre nego što istripuješ da imaš hejtere

Ako postoji reč za koju treba izdavati dozvolu za korišćenje, to je onda žargon-pozajmljenica hejter, od engleskog glagola hate-mrzeti. Ispostavilo se da ne možeš da uputiš kritiku ili budeš ironičan, a da ne budeš okarakterisan kao ljubomorni hejter.

Zašto se ne ophodimo s poštovanjem prema starosti, kad ona čeka svakog od nas?

Dugovečnost je postala neka vrsta ideala, zdrav i dug život cilj, a i mogućnost ukoliko se poštuju svi saveti i preporuke. Međutim, šta je iza toga i u kojoj meri cilj treba da bude vreme, a u kojoj kvalitet vremena?

Ojda da ojda: Hajdemo na planinarenje (DETALJAN VODIČ za početnike)

Planinarenje je odličan način da napunite baterije i uživate u prirodi. Pre nego što krenete potrebno je informisati se sta vam je sve potrebno za ovu avanturu.

Iskustvo učiteljice tokom vanrednog stanja: Uspeli smo svi, deca, roditelji, pedagozi!

Online nastava počela je 17.3. u Srbiji i Republici Srpskoj za osnovce, a 23.3. za srednjoškolce. Jedna od posledica korona virusa i COVID-19 epidemije bila je i potpuna promena vida održavanja nastave u regionu, pa i globalno, postavljajući nove izazove kako za đake i roditelje, tako i za učitelje i učiteljice, nastavnice i nastavnike.

3 načina da budemo ekološki savesni

Postati ekološki ili ekološki osvešćen, ekološki savestan (i svestan) postaje sve važnije. Izraz koji se koristi je u svemu, od oglasa za posao do profila za upoznavanje, pa čak i do kuća i vikendica za odmor sve je frekventniji. Pa, šta je to - ekološki?

moo na mrežama:

21,415FansLike
2,506FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ovde nećete naći crnu hroniku, horoskop i treš, jer smatramo da naši čitaoci nisu ovce koje treba navlačiti jeftinim naslovima. Ono što radimo već devet godina je zdrav i pragmatičan pristup životu uz negovanje pravih vrednosti kao što su duhovnost, edukacija, preduzetništvo, emocionalna inteligencija i zdrav patriotizam. U zdravlje!

Hadži Sonja Martić,

urednik portala Moodiranje

Najčitanije: