fbpx

KOLUMNA

Šta je čudno u tome što neko izgleda “dobro za svoje godine”?

Poslednji slučaj je Šeron Stoun, koja je oskudno obučena napravila set modnih fotografija. Kako je i sama rekla, zaprepašćena je i zahvalna što se...

Ludilu nema kraja: Cenzurisanje Betovena jer nije “politički korektan”

Kao da ova godina sama po sebi nije dovoljan paradoks, stiže nam vest o inicijativi da se cenzuriše Betoven iz razloga što se ne uklapa u ovu dekadu političke korektnosti. Da, dobro ste čuli.

Okačila si CRNO BELU FOTKU, ali znaš li šta ZAPRAVO znači?

Crno beli izazov koji je osvojio društvene mreže poslednjih dana nije ono što mislite. ŠTA ste zapravo stavljale na svoje profile?

Piše Maja Zelenović: Globalno zagrevanje sive mase

Ovih dana homo sapiens može da pročita baš svašta. Svi mediji na planeti uzeli su sebi u obavezu da nas obaveste o onome šta nam se lično događa, te da nam učine “plezir” i poštede nas ličnog promišljanja po principu: da li više veruješ medijima ili svojim očima?

Normalan život u doba krize – ima li ga danas ili smo mi nenormalni?

Ako postavite danas na mrežama pitanje, date uvid ili komentar, budite sigurni da ćete, jasno iskazano ili nemo, od strane negde nekoga biti osuđeni.

Seko gospođo nad gospođama, alal vera!

Komšinica redovno dobija batine od muža. Ćutiš, da se ne zameraš. Na poslu te mobinguju, ali ćutiš da se ne zameraš, kako naći nov posao u ova vremena? Tvom detetu su razbili čelo u školi, ali ćutiš da se ne zameraš, šta ako ga nastavnici "uzmu na zub" jer si zvao inspekciju?

NIJE NAM DOVOLJNA KORONA – Carevi iz Mongolije vratili KUGU

Nakon što je nesrećna Korona zaključala čitavu planetu, i ustanovljeno je da je problem nastao jer je neko (nećemo upirati prstom u Kineze) jeo životinje koje nisu Bogom dane za jelo, i to ih još jeo žive, bez ikakve termičke obrade, pomislila sam da smo kolektivno, kao ljudska vrsta, naučili lekciju. Al ne lezi vraže.

Kako sam se organizovala u tri koraka: Epizoda korona bez frke i stresa

U ovim vremenima u kojima svi (odnosno skoro svi) pokušavamo da sedimo kod kuće i pratimo instrukcije koje dolaze od nadležnih organa, nekako nije svima zadatak isti niti jednostavan.

Pope, da ja tebi nešto kažem

Moram da ti se obratim ovim putem, jer i ti se veoma često obraćaš ženskom življu, kitnjastim rečima u kojima se može nazreti prekor. Obraćam ti se u jednini, kao predstavniku svih sveštenih lica koji su se bavili ovom temom.

moo na mrežama:

21,364FansLike
2,506FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ovde nećete naći crnu hroniku, horoskop i treš, jer smatramo da naši čitaoci nisu ovce koje treba navlačiti jeftinim naslovima. Ono što radimo već devet godina je zdrav i pragmatičan pristup životu uz negovanje pravih vrednosti kao što su duhovnost, edukacija, preduzetništvo, emocionalna inteligencija i zdrav patriotizam. U zdravlje!

Hadži Sonja Martić,

urednik portala Moodiranje

Najčitanije: