fbpx

REFLEKTOR

Dosta vam je loših vesti? Onda uživajte uz The Tilt i novu pesmu koja vraća u zlatne 80-e!

Da li vam nedostaje stari dobri vajb osamdesetih? Beogradski synthwave bend, koji čine ozbiljna imena domaće pop-rok scene, The Tilt, ima pesmu za vas. Nakon...

“Freedom of imagination” – Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

Drumelody aka Berin Tuzlić vraća se na scenu sa novim album pod nazvom „Freedom of imagination”.

Zašto svi koji su čuli ovu ženu misle da je ona najbolja pevačica u Srbiji?

Nakon 20 godina bavljenja muzikom, uglavnom po bendovima, objavila je svoj prvi album. Oni koji je prate su oduševljeni, dok ljudi koji je čuju prvi put ne veruju svojim ušima. "Ovo je ženski Axel Rose", "pola Dženis Džoplin, pola Ejmi Vajnhaus", neki su od komentara.

2020FRKA uveliko traje

FRKA - Filmska radionica Kragujevac, peta po redu, ove godine u organizaciji Udruženja Forma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, Filmskog centra Srbije...

Milena Ferenčević, žena u fokusu: Erotika i mističnost su moć njene umetnosti

Mnogo toga lepog me veže za Sombor. Muzika Zvonka Bogdana, vinarije, služenje vojnog roka i to na aerodromu, a ove godine upoznao sam i jednu izrazito talentovanu umetnicu.

Umetnik Drumelody kroz pesmu Organ kritikuje odnos društva prema ženama

dRUMELODY čuveni sarajevski multimedijalni umetnik još jednom nas je impresionirao svojom kreativnošću tako što je snimio ekscentrični spot za pesmu „Organ” u kom se mlada žena lagano skida.

Musicology Barcaffe Sessions nastavlja sezonu koncertom Vasil Hadžimanov benda

Vasil Hadžimanov Band nastupa 25. juna na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe, na Kalemegdanu.

Činio, nikom nije pričao: Dokumentarni film otkriva ko je zapravo bio Toše

Od njegove tragične smrti prošlo je 13 godina, a i dalje se pojavljuju nove informacije širom bivše Jugoslavije o dobrim delima koja je činio.

Ljiljana The Bite: 11 knjiga o muzici koje će te lansirati u nove dimenzije

Smatram da svako ko se na bilo koji način bavi muzikom, treba (ili čak mora) da u svom životu pročita minumum deset knjiga koje se bave životom i karijerom muzičara, po sopstvenom izboru i afinitetima.

moo na mrežama:

21,364FansLike
2,506FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ovde nećete naći crnu hroniku, horoskop i treš, jer smatramo da naši čitaoci nisu ovce koje treba navlačiti jeftinim naslovima. Ono što radimo već devet godina je zdrav i pragmatičan pristup životu uz negovanje pravih vrednosti kao što su duhovnost, edukacija, preduzetništvo, emocionalna inteligencija i zdrav patriotizam. U zdravlje!

Hadži Sonja Martić,

urednik portala Moodiranje

Najčitanije: