fbpx

TU I TAMO

5 stvari koje mi nedostaju u Beogradu – ispovest bivše Beograđanke

Za one koji prate naše tekstove, upoznati su da ima sada već preko godinu dana da moja adresa ne sadrži poštanski broj 11000.

Zašto smo prekrojili Nederland u Holandiju, Germany u Nemačku, i slične geo zavrzlame

Kada kažemo Holandija, Nemačka, Mađarska stoprocentno tačno znamo o kojoj državi se radi. Međutim, kada bismo to izgovorili pred nekim strancem, ni u tri života ne bi pogodio na koju zemlju mislimo.

5 stvari koje treba da proverite ako putujete kolima

Ukoliko putujete kolima, pored redovnog osiguranja i polise, postoje stvari koje možete uplatiti i izvaditi kako biste izbegli nepotrebne glavobolje, a i zaštitili sebe...

50 načina kako da kreativno iskoristite kartonsku ambalažu

Tokom karantina, kreativnost je bila jedna od možda i najpoželjnijih kvaliteta koji su pomagali u tome da pre svega deca ne osete sasvim krizu i probleme u kojima se svet našao.

Ko bi mogao da pretpostavi da će ovo da nas zadesi u 2020? Pa, astrolozi i vidovnjaci sigurno nisu! Osim JEDNOG

Prelistali smo domaću štampu iz decembra prošle godine, ne bi li smo našli predviđanje astrologa ili vidovnjaka u kom je (približno) tačno opisano šta nam nosi 2020. godina. Odmaknite kafu od tastature, jer ćete se zagrcnuti od smeha!

Kvalitetno gubljenje vremena: Najbolje aplikacije za vreme u karantinu

Iskoristite vreme tokom karantina i preduzmite korake koji će doprineti ne samo vašem mentalnom zdravlju već i predahu od beskrajnih informacija, praćenja vesti i instrukcija, redova za prodavnice i namirnice.

Njam, njam: Šta se jede u raznim zemljama za doručak

Kada je reč o hrani za doručak širom sveta, postoji izuzetno veliki i raznovrstan broj načina da uživate u prvom obroku dana u zavisnosti od toga u kom delu sveta se nalazite.

Koje vrste plastike su bezbedne za skladištenje i čuvanje hrane

Ovih dana, više nego ikad, aktuelna je tema ekologije i odnosa prema životnoj sredini. Nemar i nebriga rezultirali su time da se doslovce davimo u đubretu i zagađenom vazduhu. Kao "glavni krivci označeni" su elektrane i plastika, a da se nismo zapitali kolika je naša odgovornost u korišćenju istih.

BRM BRM Jugonostalgija: 8 automobila od kojih je barem jedan bio u tvojoj porodici

Koji vam automobil pada na pamet kao pravi simbol ulica i puteva bivše Jugoslavije?

Da li mašine preuzimaju sve na primeru Mazda automobila

Mazda je glavni proizvođač automobila koji je postao pravi sinonim za uživanje vozača. Kompanija se brine da svaki njen automobil bude zapažen, a entuzijasti automobilske industrije tome aplaudiraju.

Dokle smo sa robotima?

Svako od nas ima nekog prijatelja koji je ispred svog vremena. Ja ih imam možda i previše. Stvar je prilično jednostavna – svi mi koji bi voleli da smo vizionari, iskreno uživamo u razgovoru sa njima. Oni su dovoljno hrabri da se prihvate poslova koji će se tek desiti u budućnosti. Njihov pravi talenat, po meni, leži u tome što pronađu kompanije koje im za to plaćaju.

moo na mrežama:

21,147FansLike
2,467FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ovde nećete naći crnu hroniku, horoskop i treš, jer smatramo da naši čitaoci nisu ovce koje treba navlačiti jeftinim naslovima. Ono što radimo već devet godina je zdrav i pragmatičan pristup životu uz negovanje pravih vrednosti kao što su duhovnost, edukacija, preduzetništvo, emocionalna inteligencija i zdrav patriotizam. U zdravlje!

Hadži Sonja Martić,

urednik portala Moodiranje

Najčitanije: