fbpx

TU I TAMO

Zašto smo prekrojili Nederland u Holandiju, Germany u Nemačku, i slične geo zavrzlame

Kada kažemo Holandija, Nemačka, Mađarska stoprocentno tačno znamo o kojoj državi se radi. Međutim, kada bismo to izgovorili pred nekim strancem, ni u tri života ne bi pogodio na koju zemlju mislimo.

5 stvari koje treba da proverite ako putujete kolima

Ukoliko putujete kolima, pored redovnog osiguranja i polise, postoje stvari koje možete uplatiti i izvaditi kako biste izbegli nepotrebne glavobolje, a i zaštitili sebe...

50 načina kako da kreativno iskoristite kartonsku ambalažu

Tokom karantina, kreativnost je bila jedna od možda i najpoželjnijih kvaliteta koji su pomagali u tome da pre svega deca ne osete sasvim krizu i probleme u kojima se svet našao.

Ko bi mogao da pretpostavi da će ovo da nas zadesi u 2020? Pa, astrolozi i vidovnjaci sigurno nisu! Osim JEDNOG

Prelistali smo domaću štampu iz decembra prošle godine, ne bi li smo našli predviđanje astrologa ili vidovnjaka u kom je (približno) tačno opisano šta nam nosi 2020. godina. Odmaknite kafu od tastature, jer ćete se zagrcnuti od smeha!

Kvalitetno gubljenje vremena: Najbolje aplikacije za vreme u karantinu

Iskoristite vreme tokom karantina i preduzmite korake koji će doprineti ne samo vašem mentalnom zdravlju već i predahu od beskrajnih informacija, praćenja vesti i instrukcija, redova za prodavnice i namirnice.

Njam, njam: Šta se jede u raznim zemljama za doručak

Kada je reč o hrani za doručak širom sveta, postoji izuzetno veliki i raznovrstan broj načina da uživate u prvom obroku dana u zavisnosti od toga u kom delu sveta se nalazite.

Koje vrste plastike su bezbedne za skladištenje i čuvanje hrane

Ovih dana, više nego ikad, aktuelna je tema ekologije i odnosa prema životnoj sredini. Nemar i nebriga rezultirali su time da se doslovce davimo u đubretu i zagađenom vazduhu. Kao "glavni krivci označeni" su elektrane i plastika, a da se nismo zapitali kolika je naša odgovornost u korišćenju istih.

Da li mašine preuzimaju sve na primeru Mazda automobila

Mazda je glavni proizvođač automobila koji je postao pravi sinonim za uživanje vozača. Kompanija se brine da svaki njen automobil bude zapažen, a entuzijasti automobilske industrije tome aplaudiraju.

moo na mrežama:

21,423FansLike
2,506FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ovde nećete naći crnu hroniku, horoskop i treš, jer smatramo da naši čitaoci nisu ovce koje treba navlačiti jeftinim naslovima. Ono što radimo već devet godina je zdrav i pragmatičan pristup životu uz negovanje pravih vrednosti kao što su duhovnost, edukacija, preduzetništvo, emocionalna inteligencija i zdrav patriotizam. U zdravlje!

Hadži Sonja Martić,

urednik portala Moodiranje

Najčitanije: