fbpx

Impresum

hadzi sonja martic moodiranje

Hadži Sonja Martić

Idejni vođa

sonjita@moodiranje.rs

nikola stankovic moodiranje

Nikola Stanković

Vrhovni vođa

nikola@moodiranje.rs

Moodiranje je ujedno i priča o prijateljstvu. Sonja i Nikola su prijatelji i saradnici već 10 godina, koji su u jednom trenutku rešili da naprave ne samo mesto gde će primeniti znanje i veštine, već i propagirati vrednosti u koje veruju, a koje su im zajedničke. Odluka je pala da posle 7 godina sa .com Moodiranje bude prebačen na .rs, a zatim je usledio redizajn sajta, tematski zaokret i naposletku, platforma za sjajne i kvalitetne ideje i saradnike.  

 

Naš tim

Alexander Vlajković

autor & prezenter

Preko 15 godina u vodećim srpskim medijima, profilisan za sportske i životne teme. Kada ne stvara priče, onda je u središtu istih, uz obilje muzike i smeha. Takođe orijentisan i na marketing. 

Autor modnog koncepta Lunaria i pobornik kombinovanja nespojivih stilova. Simfonijom starog glamura i urbanog uličnog stila stvara nešto autentično što želi da popularizuje među našim čitaocima.

Aska Weidewald

link building specialist

Bogate reference iz sfera umetnosti, marketinga i publishinga; iza sebe ima pregršt uspešnih kampanja i projekata. Njeno umeće i veštine pomažu brendovima da kroz sadržaj poboljšaju prisustvo na internetu. 

Milica Pantić

autor

Živi američki san na srpski način – živi i radi na Floridi, gde se obrela direkt sa Romanije. Njene teme su naizgled svakodnevne i jednostavne, a zapravo teže ka postizanju mira i reda u životu, kao i psihofizičkog usavršavanja. 

Momčilo Močević

autor

Mlada duša, a istvremeno kompleksna i sadržajna, poput Banja Luke iz koje nam šalje svoje divne putopise, eseje i razmišljanja. Njegove tekstove karakterišu duboko promišljanje i potraga za suštinom.  

Aleksandra Trajković

fotograf

Njen fotografski portfolio karakterišu jarke boje i oblici, a ujedno i suptilnost koja koketira sa retro momentima. Uža ekspertiza joj je modna fotografija, a sinergija sa našom modnom urednicom predstavlja vizuelnu okosnicu Moodiranja.

Naši drugari

Zahvaljujući kojima ovaj sajt je toliko lep i dobar