fbpx

STAJLIŠ

Dragana Grnčarski: Modni detalji koji su se vratili iz 90ih – i uopšte nisu kič!

Kada mi je moja ćerka od 12 godina zatražila "džambo" patike koje su veoma aktuelne u poslednjih godinu dana, slatko sam se nasmejala. Iako sam bila u drugačijem fazonu, nosila sam slične, tamo negde devedesetih. Baš ću da ih potražim u plakaru s arhiviranim stvarima.

Fantasia di Yeya: Modno osvešćene žene cene svoje kulturno nasleđe

Na 33. Fashion Selectionu održanom u novembru prošle godine, veliku pažnju javnosti i ljubitelja mode privukla je Jelena Bukvić Atanasković, dama koja stoji iza brenda Fantasia Di Yeya.

Kratak vodič kroz estetsku hirurgiju – pametnim potezima do savršenstva

Estetska hirurgija prošla je dug put od devedesetih, kada je bila dostupna samo privilegovanim poznatim ličnostima i povezivala se sa neprirodnim korekcijama fizičkog izgleda, do danas kada su nove tehnologije doprinele razvoju minimalno invazivnih i neinvazivnih tretmana koji rešavaju često ne samo fizičke već, i zdravstvene probleme.

Kako postati model ako imaš između 12 i 23 godine

Zahvaljujući sve zahtevnijem tržištu i količini posla koja je u stalnom porastu, danas je mnogo lakše postati model nego pre 10 ili 20 godina. Zahvaljujući internetu i brzom protoku informacija može se lako saznati da li je agencija profesionalna i profitabilna, jer je nemali broj onih koji oebaćavaju "kule i gradove", a realizacije nema uopšte.

ŠLIC – Priča o jednom brendu ili kako da se vratite u bajku (koju ste u brzini izgubili)

Puno mi je trebalo vremena da se odlučim i organizujem za novi put u Srbiju. Usled hrpe obaveza i najnezahvalnijeg perioda za bekstvo iz Holandije (gde živim i radim), u meni se javila neka neverovatna potreba da dođem u Beograd.

moo na mrežama:

21,385FansLike
2,506FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ovde nećete naći crnu hroniku, horoskop i treš, jer smatramo da naši čitaoci nisu ovce koje treba navlačiti jeftinim naslovima. Ono što radimo već devet godina je zdrav i pragmatičan pristup životu uz negovanje pravih vrednosti kao što su duhovnost, edukacija, preduzetništvo, emocionalna inteligencija i zdrav patriotizam. U zdravlje!

Hadži Sonja Martić,

urednik portala Moodiranje

Najčitanije: