fbpx
Naslovna » Promo » Profi mama konferencija o roditeljstvu: Temelji ranog razvoja menjaju svest u regionu

Profi mama konferencija o roditeljstvu: Temelji ranog razvoja menjaju svest u regionu

Profi mama, najveća konferencija o roditeljstvu u regionu
predstavlja temu: Temelji ranog razvoja u Madlennianumu, 23. marta 2024.

Dopunjeno: 22. 02. 2024.

Sve je više roditelja koji tragaju za drugačijim metodama vaspitavanja dece od onih zasnovanih na poslušnosti, koje su najviše bile zastupljene u generacijama iza nas.

Profi mama konferencija je jedinstven događaj i iskustvo koji povezuje posetioce sa najboljim stručnjacima u roditeljstvu iz Srbije i Hrvatske. Vrhunski pedijatri, psiholozi, pedagozi, psihoterapeuti, fizijatri i iskusni roditelji odgovoriće na pitanje – šta je stvarno važno u ranom razvoju deteta, što podrazumeva period do 6. godine.

Najveća konferencija o roditeljstvu na ovim prostorima održava se drugu godinu za redom u velikoj sali pozorišta Opera&Theatre Madlenianum u Zemunu, u subotu 23. marta 2024. godine. Ulaznice za konferenciju su u prodaji i dostupne po promotivnoj ceni do 23. februar u ponoć.

Profi mama, najveća konferencija o roditeljstvu u regionu
Temelji ranog razvoja

„Ako želite da imate dobar odnos sa svojim detetom, zasnovan na iskrenosti, poverenju i povezanosti, da se osećate samopouzdano kao roditelji i da pronađete pravu meru između stručnih mišljenja, saveta okoline i svoje intuicije, onda je Profi mama pravo mesto za vas.“, kaže Ivana Bunčić, osnivačica konferencije.

Zajednica Profi mama je nastala prvenstveno na instagramu i danas tamo okuplja oko 15.000 mama. Misija Profi mame je da kroz edukativan sadržaj i događaje bude jedinstvena spona između roditelja i stručnjaka koji dele vrednosti. Sve sa ciljem da mame ne lutaju, već uživaju u majčinstvu i savladavaju izazove roditeljstva sa manje brige, a više osmeha.

Ivana Bunčić i Mirko Bunčić ispred Profi Mama Konferencija 2023 Najava konferencije Profi mama, najveća konferencija o roditeljstvu u regionu
Temelji ranog razvoja

Konferencija profi mama će kroz predavanja i panel diskusije obrađivati različite teme važne u roditeljstvu i porodici, kao što su: partnerski odnosi, odnos mama i bebe u prvoj godini, motorički razvoj, uloga roditelja u emocionalnom razvoju deteta, komunikacija i granice u vaspitanju, uloga tate u detetovom razvoju i vaspitanju i druge.

 Kako bi roditelji mogli što lakše da se organizuju i prisustvuju konferenciji, od ove godine dostupne su i „porodične“ ulaznice, za oba roditelja i dete na galeriji, ispred koje će biti organizovan i kutak za decu u saradnji sa igraonicom Moko&Ša. Pored standardnih ulaznica u prodaji će biti i ulaznice za praćenje live prenosa.

Ulaznice se mogu kupiti po early bird ceni do 25. februara putem portal ticket.rs.

Iza konferencije stoje Ivana i Mirko Bunčić, bračni par sa dvoje dece, preduzetnici, kreativci i stručnjaci u marketingu i organizaciji događaja sa preko 10 godina iskustva.

Čuveni danski porodični psihoterapeut Jesper Jul rekao je:
“Svaka generacija roditelja oduvek se nalazila u situaciji: “Ne želimo da postupamo poput naših roditelja, želimo da budemo bolji od njih.” Ali danas je specifično da metode zasnivane na poslušnosti koje su vladale generacijama više ne prolaze. Današnji roditelji traže nešto drugo. To drugo se još nije iskristalizovalo i zato ga svako tumači na svoj način.” Pridružite nam se na putu roditeljstva sa manje brige, a više osmeha.

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  Najjače niške fore i fazoni

  Najsmešniji niški izrazi, fazoni i poređenja.

  Ono kad si parazit s 30 i nešto: “Keva, daj za kafu!

  Iza ovog bezazlenog naslova krije se mnogo dublji problem nego što deluje. Istina, nismo imali najsjajnije uslove za odrastanje, i [...]

  Bonžur bičizzz: A ko će nas “normalne” da zaštiti?

  Da nas posmatra neko sa strane, tačno bi pomislio da je Srbija raj za "ugrožene vrste" i "manjine". Ajde čik [...]

  Kocka, rakija i lake ženske: Zbog ovih stvari Srbi i dalje zovu dnevne novine da se odreknu posrnulog člana porodice!

  U ne baš tako davnoj prošlosti, kada su čast i ugled imali značaj, najgore što je moglo zadesiti neku časnu [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ