fbpx
0
02.10.2023.

NAJČITANIJE

REFLEKTORU SUSRET VASKRSU: Porodica Karađorđević obradovala više od 1.000 mališana

U SUSRET VASKRSU: Porodica Karađorđević obradovala više od 1.000 mališana

Više od 1000 mališana bili su gosti Njihovih Kraljevskih Visočanstava Prestolonaslednika Aleksandra II i Princeze Katarine Karađorđević danas u Belom Dvoru, na tradicionalnim vaskršnjim prijemima za decu iz socijalno ugroženih kategorija.

Prijemu u organizaciji porodice Karađorđević su prisustvovali otac Vlada Vukašinović, prvi arhijerejski zamenik, koji je deci govorio o značaju Vaskrsa u hrišćanstvu, kao i brojni predstavnici diplomatskog kora i društveno odgovornih kompanija koje su podržale organizaciju ovih veoma značajnih prijema za decu.

Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina sa mališanima u Belom Dvoru
Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina sa mališanima u Belom Dvoru

Deca sa smetnjama u razvoju, deca bez roditeljskog staranja i romska deca uživala su danas u poklonima koje je Kraljevski par pripremio za njih uz pomoć brojnih donatora kao i svojih saradnika iz Fondacije Princeze Katarine Karađorđević i organizacijom Lajflajn čiji je pokrovitelj Njeno Kraljevsko Visočanstvo.

Prestolonaslednik Aleksandar daruje mališane
Prestolonaslednik Aleksandar daruje mališane

Kao i svake godine, veliku radost među mališanima izazvala je potraga za šarenim jajima u dvorskom parku ispred Belog dvora, a nakon toga Aleksandar i Katarina Karađorđević su mališanima podelili igračke, dečije knjige i slatkiše.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img