fbpx

Ne želimo da vam prodamo oglasni prostor.

Ne naplaćujemo takozvane PR tekstove.

Mi isporučujemo kvalitet i rezultate!

Ukoliko:

  • Znate ko vam je ciljna publika do koje želite da doprete;
  • Imate jasno definisane ciljeve i željene efekte;
  • Otvoreni ste za inovativni pristup…

Onda možemo vrlo lepo sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

Cenovnik

"PR tekstovi"

Ne naplaćujemo. Ukoliko procenimo da je ono što želite da plasirate informacija od javnog značaja koja se uklapa u našu uređivačku politiku, objavićemo je besplatno, naravno, u tonu prilagođenom našim čitaocima.

Baneri

Takođe ne naplaćujemo. Prostor za banere ustupamo kampanjama i idejama koje podržavamo. Uostalom, zašto biste plaćali postavljanje banera, kad daleko bolji efekat možete postići kroz Google Display kampanju? O tome već možemo da razgovaramo.

internet

ili content marketing, product placement ili kako već želite da nazovete sadržaj koji se čita organski, a u kom je prisutan vaš brend, tarifiramo prema broju čitanja. 
Tekst izrađujemo mi – u dogovoru sa vama, a opseg cena/čitanja je sledeći: Izrada teksta (vi dostavljate materijal kao što su fotografije, snimci) košta 6 000 dinara. U zavisnosti od toga do kolikog broja ljudi želite da dosegne, svaki jedinstveni posetilac se tarifira po 1,5 dinara. Tekst se plasira sve dok ne ostvari ciljani broj čitanja, a dalji porast ne tarifiramo naknadno.

SEO tekstovi

Pišemo ih za vas za ključnu reč ili frazu po izboru. Naši SEO tekstovi napisani su u skladu sa najvišim standardima i trendovima. Izrada ovakvog teksta dužine 2 500 karaktera iznosi 6 000 dinara. Napominjemo da ćete maksimalan učinak na polju optimizacije postići tek ako primenite ozbiljniju strategiju, o čemu takođe možemo da razgovaramo.

link

Link Building

Podrazumeva objavljivanje 2 teksta (koja vi pošaljete) sa maksimalno 3 linka po tekstu, 3 fotografije i jednim video snimkom: 5 000 dinara. Za partnere i stalne klijente obezbeđene su posebne pogodnosti.

 

Uz svaki od navedenih servisa na raspolaganju su dodatne usluge: 

  • fotografija
  • video produkcija
  • grafički dizajn
Za sve upite koji se tiču

saradnje i oglašavanja pišite na:

sonjita@moodiranje.rs

ili pozovite na broj telefona:

064/58 33 501

svakog radnog dana

od 9 do 17 časova.

Šmekerski pristup pravim vrednostima

Moodiranje