fbpx

O nama

Leta 2011. Moodiranje je nastalo iz ideje o magazinu s duhovitim osvrtom na našu svakodnevicu. Od tada je porasla i ideja, a i saradnici zajedno s njom, te je pred tobom danas portal s “šmekerskim pristupom pravim vrednostima”.

Moodiranje u novom ruhu!

Pred tobom je redizajniran i optimizovan sajt koji je posle 7 godina sa .com prebačen na .rs ekstenziju. Koncipiran je tako da pruži kvalitetno korisničko iskustvo upravo iz razloga jer cenimo vreme i pažnju naših posetilaca.

Uvek

drugačiji!

Naše teme su svakodnevne, ali sa sasvim drugačijim i konstruktivnim pristupom. Takođe, pišemo o događajima, ljudima i stvarima koje možeš pročitati samo ovde.
Naš sadržaj je 100% originalan.

Naša

misija

Gajimo pozitivan stav, ukazujemo na lepšu stranu svega, a znamo i da uputimo konstruktivnu kritiku. Trudimo se da pružimo korisne informacije. Cilj nam je da kroz ovakav manir promovišemo zdrav pristup životu.

Šmekerski pristup pravim vrednostima

mOOdiranje_150

Verujemo da je, pored spoljašnjih obličja kao što su uspeh, obrazovanje ili izgled, suština svake ostvarene osobe da se razvija i na intelektualnom i na duhovnom nivou i da radi na svojim vrlinama. 

Takođe, iskreno verujemo u nažalost potisnute vrednosti, kao što su patriotizam, poštovanje drugih, vredan rad, iskrena ljubav, porodica, vera i umetnost. U svakom našem tekstu promovišemo barem nešto od toga.