fbpx
Naslovna » Reflektor » Dosta vam je loših vesti? Onda uživajte uz The Tilt i novu pesmu koja vraća u zlatne 80-e!

Dosta vam je loših vesti? Onda uživajte uz The Tilt i novu pesmu koja vraća u zlatne 80-e!

Da li vam nedostaje stari dobri vajb osamdesetih? Beogradski synthwave bend, koji čine ozbiljna imena domaće pop-rok scene, The Tilt, ima pesmu za vas. Nakon izrazito pozitivnih reakcija na numere “Random” i obrade viralnog hita “Karakondžula”, autor projekta, Vladimir Đedović, odlučio je da treći singl “Holy Ground” plasira kao spot. Pored stalnog gitariste Mladena Pecovića, […]

Dopunjeno: 06. 09. 2023.

Da li vam nedostaje stari dobri vajb osamdesetih? Beogradski synthwave bend, koji čine ozbiljna imena domaće pop-rok scene, The Tilt, ima pesmu za vas.

Nakon izrazito pozitivnih reakcija na numere “Random” i obrade viralnog hita “Karakondžula”, autor projekta, Vladimir Đedović, odlučio je da treći singl “Holy Ground” plasira kao spot.

Pored stalnog gitariste Mladena Pecovića, gostujuća pevačica na numeri je Milica Grujičić iz dobro poznatog klupskog benda Lezz Go.

“Pošto je cela muzička industrija pretrpela kolaps, umesto pripremanja živih nastupa energiju sam u potpunosti preusmerio na autorski rad”, kaže Vladimir i dodaje: “Želeo sam da kroz ovu pesmu podsetim na neke davne zlatne godine i ne samo zvuk već i boje na kojima je većina nas odrasla.”

Kako Vladimir navodi, osamdesete su upravo osnovni recept koji možete očekivati na predstojećem debi albumu “Skill Shot”. Osim YouTube servisa, The Tilt možete pronaći i na streaming platformama kao što su Spotify, Deezer ili iTunes.

Vladimir Đedović je već skoro 20 godina na sceni. Početak karijere vezuje ga za Smederevo odakle je sa legendarnim hevi metal sastavom Alogia snimio nekoliko studijskih i live albuma. Putem ove saradnje, među nekolicinom snimljeniih studijskih albuma vredi napomenuti i saradnju na projektu Ace Celtica iz Orthodox Celtsa pod imenom Despot.


Trenutno je član Osiromašenog Uranijuma, benda koji već 3 godine redovno nastupa sa Dr Neletom Karajlićem.

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  Uputstva iz 1893. za siguran seks: “Nipošto ne valja dva puta ujedared vršiti!”

  Ako ste mislili da je siguran seks tema poslednjih decenija, u zabludi ste. Još i naši stari imali su svest [...]

  Izašao sam u grad i pravio se “Englez”: Šta mislite kako sam se proveo?

  Za ovu priču znao je samo meni blizak krug ljudi. Odlučio sam da je podelim uz upozorenje - ne pokušavaj [...]

  (Ne)Zaboravljene boemske legende

  Jedan od razloga zašto se odlazak u kafanu pretvorio u kliše je taj, što su mnoge, izvorno boemske pesme prilično [...]

  Ugasite internete: Majke koje pokušavaju da preko dece budu popularne haraju njime!

  Ovih dana sve češće i češće, uglavnom u sebi, ali ponekad i na glas izgovorim rečenicu: Ugasite internete, vreme je. [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ