fbpx
Friday, July 1, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorDragan Savić:“Odbio sam seks sa gazdom lokala!“

Dragan Savić:“Odbio sam seks sa gazdom lokala!“

Internet senzacija Dragan Savić (27) iz Smedereva, koji već neko vreme živi i radi u Beču, nedavno je zapalio društvene mreže pesmom „Ti si meni samo sex“ koja je izazvala brojne komentare.

Svoj „minut slave“ doživeo je u istoimenom segmentu emisije Ognjena Amidžića, nakon kojeg ga je upoznao široki TV auditorijum. Iz mase se izdvojio jedinstvenim stajlingom, šakljivom pesmom, a za Moodiranje ekskluzivno otkriva ko je to njemu samo seks i kako je uplovio u estradne vode. Takođe, ispričao nam je da često dobija nepristojne ponude, kao i da se ne obazire na hejtere.
Dame i gospodo, Dragan Savić!

Nedavno ste napravili pravi bum na estradi sa hit singlom “Ti si meni samo sex”. Doživeli ste vrtoglavi uspeh za veoma kratko vreme. Da li vam prija popularnost i pažnja kojom vas obasipaju fanovi?

Promena ima, oseća se i dobra i loša strana ovog posla. Ja sam dečko koji je pažnju dobio i pre toga zahvaljujući svom izgledu, tako da sam se već navikao na pažnju. Naravno, ovo je nešto drugačije. Prija mi i daje mi do znanja da sam napravio havariju na Balkanu.

Na samom početku, možete li da nam otkrijete kako ste uplovili u showbizz vode? Kada se javila ljubav prema muzici i umetnosti?

Od svoje pete godine. Uzor bila mi je Brena, video sam film “Hajde da se volimo” gde je Brena u Bugarskoj skočila iz helihoptera na binu, pa sam tad rekao:”Kad-tad, to ću i ja uraditi”. Posle 22 godine sam u jednoj kafani zapevao – svi su ustali i zaigrali! Tako sam krenuo da pišem i snimam u Beču i hvala dragom Bogu. Zadovoljan sam za sada.

Istakli ste se jedinstvenim stajlingom, scenskim nastupom i škakljivim tekstom vaše pesme. Da li je važno imati samo dobru pesmu ili su stajling, nastup i koreografija podjednako bitni za vaš posao?

Po mom mišljenju, danas je “ceo paket” važan. Naravno je pesma veliki deo tog paketa, ali takođe i stajling, frizura… Ja sam dečko koji gleda ko je pedantan i ko drži do sebe. Nije pevač ako peva, a k’o pokojnik stoji – pevanje je slavlje, veselje! Što bih tamo stajao i pevao samo kad mi je posao da “veselim” ljude i pravim dobru atmosferu!?

Više puta ste dokazali da pravite neverovatnu atmosferu. Kome ste posvetili pesmu “Ti si meni samo sex”?

(Smeh). Ja mislim da svaki dečko ili devojka ima avanture. Ova pesma opisuje situaciju jedne osobe. Kome sam posvetio ne bih još da otkrivam, kao ni šta se događa u mojoj spavaćoj sobi (smeh).

Da li ste, u ovom periodu života, više za avanture ili  ozbiljniji emotivni odnos? Da li imate više udvarača i udvaračica otkad ste se probili na sam vrh muzičke scene?

Ja sam za obe varijante. Ako naiđe prava, bolja polovina, zašto ne bih matičaru i Bogu dao reč i konačno rekao – da.

Koji je vaš trenutni emotivni status, ako nije tajna?

Da budem iskren, trenutno – rad, trud i dati sve od sebe da bi mojim fanovima, ali i hejterima dao maksimalnu pažnju. Ne može vas uvek svi voleti, ovaj posao ima dobre i loše “stranice”, a što se ljubavi tiče – “mene majka kupala sa dve ruke” (?!).

Kako podnosite kritike hejtera? Verujem da sve to lakše podnosite uz bezrezervnu ljubav vaše armije fanova?

Svako ima pravo na svoje mišljenje o meni, ali kad me upozna neko kao Dragana, privatno, videće da imam srce za ceo svet. Vreme će pokazati kakav sam. Ja sam ja, ne menja me ni mikrofon niti bilo šta drugo. Ja sam normalan momak kao i svaki drugi, možda samo sa mnogo više kreativnosti. Imam ideje, imam viziju i pratim to, a što se fanova tiče – ja nemam armiju niti bilo koji mafiju neku! Ja sve njih vidim kao prijatelje, vreme će pokazati zašto ih tako nazivam!

Kakav nas spot očekuje za pesmu “Ti si meni samo sex”? Da li će pomeriti granice na Balkanu?

Danas upravo smo rešili sve što se tiče spota. Biće nešto “van Balkana”, a videćete u spotu i cara životinja i jednu zlatnu zmiju. Šta i kako će biti – to će publika da potvrdi i novine bivše Jugoslavije, kao i TV stanice.

Da li smatrate da imate konkurenciju na estradi? Ceca ili JK?

Nemam. Ja sam Dragan, svoj čovek – nema imitiranja. Zahvalan sam što me svi mediji upoređuju sa Cecom i Jelenom, ali Dragan je Dragan koji svoj posao radi i uradiće. Obe su mi drage, pratim njihov rad i muziku, ali kopiranja nema. Ja sam prvi dečko na Balkanu koji će uraditi nešto sasvim novo! Otom – potom, vreme će svoje da pokaze.

Da li ste imali nepristojnu ponudu na nekom od nastupa?

Ovo sad pričam ekskluzivno za vas… Plan je bio da pevam i “show, sve full” da bi gazda rekao da želi da provede jednu noć sa mnom. Ja sam mu u lice pljunuo, sve otkazao i otišao kući, tako da od nastupa ništa nije bilo.

Koji su vam planovi za budućnost? Gde vas publika ovih dana može čuti?

Sada spot oduzima mnogo vremena, jer se treba dosta snimati i vreme ako nam da sunce – biće super. Trenutno sam sebi dao pauzu zbog spota, bar do sredine oktobra, pa sam opet u Beogradu, gde se dogovaramo Club 29 i ja. Ali, prvo spot, pa idemo dalje – stiže nova pesma “Haljina Chivas” i divna balada ”O, Bože dragi, razumi me malo”.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img