fbpx
Naslovna » Magazin » Drumelody našao lek za loše vesti i dosadu – Antibiotica

Drumelody našao lek za loše vesti i dosadu – Antibiotica

Jedan od najpopularnijih elektronskih regionalnih muzičara ali i multimedijalnih umetnika, Drumelody, odnosno Sarajlija Berin Tuzlić koji je sa Kolt teatrom pre samo dve nedelje nastupao u poznatom beogradskom klubu u Cetinjskoj, upravo je izbacio dve nova spota i to u pravom trenutku. U pitanju je set od pola sata, Dubai Sea Party i Antibiotica. Antibiotik. […]

Dopunjeno: 06. 09. 2023.

Jedan od najpopularnijih elektronskih regionalnih muzičara ali i multimedijalnih umetnika, Drumelody, odnosno Sarajlija Berin Tuzlić koji je sa Kolt teatrom pre samo dve nedelje nastupao u poznatom beogradskom klubu u Cetinjskoj, upravo je izbacio dve nova spota i to u pravom trenutku. U pitanju je set od pola sata, Dubai Sea Party i Antibiotica. Antibiotik. Ali ne onaj protiv gripa, već protiv svih loših vesti koje nas ovih dana “napadaju sa svih strana”.

Antibiotica za dobro jutro, za osmeh, uz jutarnju kafu, popodne nakon posla ili večernje opuštanje. I naravno uvek za svaki dobar party. Dobre energije, nikad dosta. I čini se da nam toga sve više nedostaje, a muzika je savršeni način da brzo popravimo raspoloženje, pogotovo dok gledamo spot dpbre žurke na jahti na moru dok bukvalno mođemo da osetimo to letnje sunce na svom licu.

I počinjemo da plešemo, potpuno sponatno jer aqko neko ume da digne atmosferu i proširi dobar vajb kroz muziku to je dRUMELODY.

Sa više od sedam hiljada pregleda spota na YouTube-u za samo jedan dan nakon objave, zasigurno je da već imamo novi letnji hit.

Slušamo ga, pratimo i uživamo i uz njegove rane radove i današnju vrhunsku produkciju, kako pesama tako i spotova i animiranih klipova. Već 10 godina Drumelody, Berin Tuzlić ostaje sinonim za multitalentovanost, apsolutnu autentičnost i poigravanje sa žanrovima sa albuma u album.

drum&bass, drumelody, berin tuzlić, drumelody žurka, sarajevo drumelody, techno set drumelody, antibiotica drumelody, muzika, elektronska muzika, antibiotica, spot drumelody, spot antibiotica

 

Spontano, svesno i podsvesno dopušta sebi da spaja “nespojivo”, i uvek uz optimističan pristup svom životnom stilu, jer iako muzika čini ogroman deo njegovog života, on to nikako ne bi nazvao “poslom”.

To je stil koji se živi. Uvek pozitivno uz puno akcije i kreative i kako Sarajlije poput Berina vole da kažu,
“uz dosta šege”.
Zapitali smo se da li postoji neki poseban recept za ovako nagli skok uspeha u posednjih par godina, ili neka mala tajna koja bi mogla da pomogne mlađim artistima koji tek treba da se istaknu kroz sve više konkurencije.
– Rekao bih da je upravo taj model najsličniji onakvim kakvim ga ja vidim i verujem u njega. Da biste se istakli, morate da budete autentični i ponudite nešto što nije već hiljade njih plasiralo pre vas, da dozvolite svim svojim nivoima kreativnosti da isplivaju na površinu i naučite najpre da dobro oslušujete sebe. Tada inspiracija sama nadolazi, sponatano, a uz osmeh i optimizam, u život vam dolaze baš takve prilike, ljudi i saradnje. I na kraju: akcija!
Od lebdenja u oblacima i sanjarenja nema ničega, a da biste stvarno napravili svetsku karijeru potrebno je uložiti mnogo truda, rada i odricanja. Ali kada date 100 odsto od sebe, vrati vam se bar duplo više – ističe jedan od najvećih regionalnih artista na muzičkoj sceni čiji se songovi vrte kako na domaćim, tako i na nekim svetskim radio stanicama.

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  Uputstva iz 1893. za siguran seks: “Nipošto ne valja dva puta ujedared vršiti!”

  Ako ste mislili da je siguran seks tema poslednjih decenija, u zabludi ste. Još i naši stari imali su svest [...]

  Ugasite internete: Majke koje pokušavaju da preko dece budu popularne haraju njime!

  Ovih dana sve češće i češće, uglavnom u sebi, ali ponekad i na glas izgovorim rečenicu: Ugasite internete, vreme je. [...]

  “Intelektualac” – zapravo samo diplomirani primitivac

  Slobodan Jovanović (1869-1958.) je bio naš cenjeni pravnik, istoričar, književnik i političar tadašnje Kraljevine Jugoslavije, čiji je značaj nemerljiv i [...]

  Devedesete? Pali, bre!

  S obzirom da sam novinarstvom, i to onim muzičkim, u Srbiji & Beogradu, počeo da se bavim upravo početkom devedesetih, [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ