fbpx

NAJČITANIJE

Šta je čudno u tome što neko izgleda “dobro za svoje godine”?

Poslednji slučaj je Šeron Stoun, koja je oskudno obučena napravila set modnih fotografija. Kako je i sama rekla, zaprepašćena je i zahvalna što se i dalje bavi modelingom i to u 62. godini. Ah, pa to je Šeron Stoun, i ne čudi...

Prvi put u Srbiji: Mobilni telefon + broj + internet bez ugovorne obaveze!

Da li ste znali da Srbija ima još jednog mobilnog operatera? Niste? Da, ima. I to, možda, najinovativnijeg na tržištu. Upoznajte se Globaltelom - mobilnim operaterom nove generacije.

Šta je olaplex tretman, koja je cena, kakva su iskustva i da li oštećuje kosu

Kad pogledaš rezultate na slikama to zaista izgleda "vau", međutim, da li je tako u stvarnosti? Da li oštećuje kosu i u kojoj meri, i kako ta kosa izgleda posle mesec, pa i godinu dana?
Almanah Reflektor "Freedom of imagination” - Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

“Freedom of imagination” – Drumelody i nov album koji nadmašuje sve prethodne

Album ima video album, on line i vinyl izdanje. Prema rečima svojevrsnog umetnika, jedinstvenom po načinu produkcije, „Freedom of imagination” predstavlja unikatno skladan spoj prirode i tehnologije.

Baš onakav kakav očekujemo od ovog artista.

Spremite se za putovanje kroz sklop različitih žanrova i specifičnu audio prizmu kroz koje ćete upoznati istinsku atmosferu prirode koja diše.

Očekujte i dance floor friendly house trake koje će vas potpuno razbuditi i navesti da plešete do jutra.

U Berinovom novom albumu  slušaćete od pop electro breaka, preko dub stepa i eksperimentalnog micro housea i dnace floor friendly housea. Sva ta magija traka različitih karaktera, koja prosto opija slušaoca. Jednom rečenicom, zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnm.

Na pitanje kakve su prve reakcije skušalaca, Berin ističe da ne bi mogle biti bolje:

– Već sam pozivan na nastupe, nedavno sam imao gig u Mostaru, reakcije su plafon, stvarno top, iskren sam odušvljen što se ljudima toliko dopada „Freedom of Imagination“- ističe Drumelody.

Beogradsku publiku tek čeka specifični LIVE drumelody spektakl, a o tome ćemo vas svakako obavestiti na vreme.

Naš i svetski čuveni artist Deki Milićević koji je napisao recenziju za ovaj album izjavio je da su sound i produkcija su po njemu čista desetka i sve trake zvuče svetski, “a Berin je ostao na visini zadatka i ovom prilikom je dao slušateljima jedan odlično upakovan i žanrovski interesantan album”.

Preporuka urednika:

Evo gde se u Beogradu mogu pojesti najbolja pileća krilca!

Ljubitelji pilećeg mesa se dele u dve grupe: oni koji vole krilca i oni koji vole sve ostalo. Samo za one iz prve grupe, napravili smo jedno malo istraživanje - gde su najbolja pileća krilca.

Gitarista Vulfpecka: “Jako se radujem dolasku u Srbiju!“

Jedno od vodećih imena kada je reč o ritam gitari na savremenoj muzičkoj sceni, Cory Wong, nastupiće u beogradskom klubu Bitefartcafe, u sklopu serijala Musicology Barcaffe Sessions, po prvi put sa svojim bendom 7. novembra.

dRUMELODY: Golden vine je pesma o svetlosti, životu i smrti

Sarajevski izvođač dRUMLODY objavio je spot za pesmu “Golden vine” sa novog albuma “Hyperbola” koji smo premijerno u Beogradu imali priliku da čujemo na promociji u julu.

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Više s weba:

Kamerton bajka: Zavirili smo u svet muzike u kom caruju deca!

U jednom muzičkom studiju u Beogradu, odvija se jedna sasvim drugačija priča i slika od uobičajene. Umesto poznatih ličnosti sa estrade, iskusnih muzičara, pevača,...

Zašto svi koji su čuli ovu ženu misle da je ona najbolja pevačica u Srbiji?

Nakon 20 godina bavljenja muzikom, uglavnom po bendovima, objavila je svoj prvi album. Oni koji je prate su oduševljeni, dok ljudi koji je čuju prvi put ne veruju svojim ušima. "Ovo je ženski Axel Rose", "pola Dženis Džoplin, pola Ejmi Vajnhaus", neki su od komentara.

2020FRKA uveliko traje

FRKA - Filmska radionica Kragujevac, peta po redu, ove godine u organizaciji Udruženja Forma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, Filmskog centra Srbije...