fbpx
Monday, June 27, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahTu i tamoKultni sastav Kerber dolazi na Arhangel fest

Kultni sastav Kerber dolazi na Arhangel fest

Priča o ovom sastavu koji je na velika vrata YU rock scene ušao 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, traje već više od tri decenije. Najaktivniji su bili krajem osamdesetih godina. Izdali su ukupno 6 studijskih albuma na kojima se našao veliki broj vanvremenskih hitova koji se vole i slušaju i decenijama kasnije – „Ratne igre“, „Kad ljubav izda“, „Mezimac“, „Čovek od meda“, „Bolje da sam druge ljubio“…  

Nakon albuma „Zapis“ iz 1996. godine usledila je duga pauza u radu benda. Povodom 30 godina postojanja, grupa je napravila mini turneju, obeležavajući svoj rođendan u Novom Sadu, Nišu i Beogradu. Početkom 2014. godine, počeli su i rad na novim pesmama. Krajem prošle godine održali su spektakularni, rasprodat koncert  sa gudačkim orkestrom u Centru “Sava” a nakon toga je objavljena i kompilacija najvećih hitova grupe u izdanju PGP-RTS „Kerber –Specijal“.

U 2018. godini od njih nas očekuje nov materijal – Kerber u studiju radi na novim pesmama, ali i neki sjajni koncerti kojima se raduju:  

– Nastup na Arhangel festu 25. maja je nama inače prvo gostovanje u ovom prelepom mestu na Dunavu, pa nam je to razlog više da vam priredimo dobar koncert. Bend je spreman, u punom sastavu – kažu članovi ove stare, proverene ekipe i pozivaju sve one koji  vole rock muziku i dobru zabavu, kao i svoje fanove, na ovaj nastup – Sve vas pozdravlja i voli Kerber!

Kažu i da su, za ovu priliku „svi hitovi na set listi“ te očekujemo jedno zaista predivno veče u Grockoj!    

Drugi Arhangel Fest

Drugi „Arhangel Fest“ biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj, a kao hedlajneri festivala nastupiće uz Kerber i ranije najavljena grupa S.A.R.S. (26.maja).

– Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo. Ove godine imaćemo priliku da ugostimo dva velika imena domaće muzičke scene, a uz njih i prateće bendove koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju – kažu organizatori i najavljuju da će objaviti kompletan line up festivala u narednih desetak dana, kao i da će, uz muzički program, ove godine u Grockoj biti još puno zanimljivih sadržaja za sve one koji budu želeli da posete festival. 

Ulaz na festival je besplatan.  

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img