fbpx
Monday, October 18, 2021

NAJČITANIJE

AlmanahTu i tamoKultni sastav Kerber dolazi na Arhangel fest

Kultni sastav Kerber dolazi na Arhangel fest

Priča o ovom sastavu koji je na velika vrata YU rock scene ušao 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, traje već više od tri decenije. Najaktivniji su bili krajem osamdesetih godina. Izdali su ukupno 6 studijskih albuma na kojima se našao veliki broj vanvremenskih hitova koji se vole i slušaju i decenijama kasnije – „Ratne igre“, „Kad ljubav izda“, „Mezimac“, „Čovek od meda“, „Bolje da sam druge ljubio“…  

Nakon albuma „Zapis“ iz 1996. godine usledila je duga pauza u radu benda. Povodom 30 godina postojanja, grupa je napravila mini turneju, obeležavajući svoj rođendan u Novom Sadu, Nišu i Beogradu. Početkom 2014. godine, počeli su i rad na novim pesmama. Krajem prošle godine održali su spektakularni, rasprodat koncert  sa gudačkim orkestrom u Centru “Sava” a nakon toga je objavljena i kompilacija najvećih hitova grupe u izdanju PGP-RTS „Kerber –Specijal“.

U 2018. godini od njih nas očekuje nov materijal – Kerber u studiju radi na novim pesmama, ali i neki sjajni koncerti kojima se raduju:  

– Nastup na Arhangel festu 25. maja je nama inače prvo gostovanje u ovom prelepom mestu na Dunavu, pa nam je to razlog više da vam priredimo dobar koncert. Bend je spreman, u punom sastavu – kažu članovi ove stare, proverene ekipe i pozivaju sve one koji  vole rock muziku i dobru zabavu, kao i svoje fanove, na ovaj nastup – Sve vas pozdravlja i voli Kerber!

Kažu i da su, za ovu priliku „svi hitovi na set listi“ te očekujemo jedno zaista predivno veče u Grockoj!    

Drugi Arhangel Fest

Drugi „Arhangel Fest“ biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj, a kao hedlajneri festivala nastupiće uz Kerber i ranije najavljena grupa S.A.R.S. (26.maja).

– Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo. Ove godine imaćemo priliku da ugostimo dva velika imena domaće muzičke scene, a uz njih i prateće bendove koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju – kažu organizatori i najavljuju da će objaviti kompletan line up festivala u narednih desetak dana, kao i da će, uz muzički program, ove godine u Grockoj biti još puno zanimljivih sadržaja za sve one koji budu želeli da posete festival. 

Ulaz na festival je besplatan.  

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Preporuka urednika:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

spot_img

Dopašće ti se i ovo: