fbpx
Friday, December 2, 2022

NAJČITANIJE

Karijera i biznisPogledajte ovu devojku: Bez dinara i protekcije uspela je da u Srbiji...

Pogledajte ovu devojku: Bez dinara i protekcije uspela je da u Srbiji započne sopstveni posao!

Koliko vas je poželelo da ne mora da radi standardni, dosadni posao od 9 do 5 i trpi autoritete koje ne poštuje, jer se tu nisu našli zaslugom? Koliko vas je poželelo da pokrene sopstveni posao i postane gospodar svog vremena, obaveza i novca? A koliko vas je napravilo neki korak u tom smeru?

Ako si ovog trenutka pomislio kako je to nemoguća misija, te da je za sopstveni posao potrebna gomila novca, papirologije, jedna dobra veza i dosta sreće, moraćemo da te demantujemo. Ljudi (o kojima ćemo sve češće pisati) su uspevali koristeći samo pamet i svojih deset prstiju.

Koliko su čudne putanje uspeha – a i sudbine, svedoči priča pred vama. Anđela je talentovana i vredna devojka iz Beograda, kojoj je, kao i većini nas, dosadilo da radi “dosadne poslove” i za “tuđi groš”.

O njoj smo već pisali, jer su nam privukle pažnju prelepe stvarčice iz njene kreativne radionice.

Oduvek je želela da radi nešto kreativno i lepo u čemu će da uživa, ali doći do takvog posla, složićete se i nije baš tako lako.

– Oni koji me znaju privatno, znaju i za ovu priču, ali je jedna od lepših i zanimljivijih u mom životu, pa ću da je ispričam opet – počinje Anđela svoju nesvakidašnju priču.

– Već dugo proučavam zakon privlačnosti i stalno učestvujem u nekim nagradnim igrama. Dobila sam stvarno svašta, čak tri mobilna telefona. Evo, pre par dana i mikser. I to nije sve, naravno. Smatram sebe apsolutnim šampionom nagradnih igara, a jedan od razloga što stalno dobijam je taj što sam uvek sigurna da hoću i ne verujem u bilo kakve nameštaljke. Jednostavno nešto jako želim i već to vidim u svom životu.

Ideja je sinula sama od sebe

Prošle godine, negde u ovo vreme, jedna od naših najvećih i najuspešnijih kompanija, Bambi (konkretno, grisine “Još”), pokrenula je nagradnu igru u kojoj su pravila učestvovanja bila veoma jednostavna, a opet tako teška – bilo je potrebno smisliti originalnu želju koju će ispuniti zlatna ribica.

– Ja sam poslala da želim mašinu i fotoaparat kako bih pokrenula svoj biznis. Toliko sam maštala o tome i bila sigurna da ću je imati da sam stalno gledala slike kako ću da opremim svoj kreativni kutak, a od svog dečka sam tad, na početku veze, dobila kutiju punu konca za mašinu u raznim bojama! Bila sam srećna i uzbuđena što će to da se ostvari jer sam sebe ubedila u to. I bilo je tako! Zvali su me, moja želja je bila jedna od tri pobedničke, neka super ekipa nas je dočekala, dodelila nagrade i poželela sreću – oduševljeno objašnjava Anđela.

– Do tada nisam znala da šijem, nisam imala mašinu, nisam imala neki konkretan plan. Od tada je moj život krenuo da se menja!

Pred Anđelom je još dosta rada, učenja, istraživanja i ne sumnjamo da će uživati na svom putu. Ovom pričom želimo da vas inspirišemo da se pokrenete u pravcu svojih snova, jer vrlo je moguće da vam je životna prilika tik ispred nosa.

Samo treba dovoljno želeti i verovati – u sebe naročito. Sreća će to već prepoznati.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img