fbpx

Srećan rođendan, Alexander, samo šmekerski!

Naš kolega Alexander Vlajković danas slavi rođendan. Svi ga znate dobro, ili kroz tekstove koji su redovno u vrhu čitanosti, ili iz glavnih gradskih dešavanja.

Zapravo, većina tekstova koje Alexander potpisuje nastala je upravo iz njegovih dogodovština, od kojih je najpoznatija ona kad je izašao u grad i pred našim devojkama se pravio da je stranac.

Alexander je deo naše redakcije od proleća 2018. kada smo nakon sedam godina sa .com prešli na .rs ekstenziju. Dragoceno znanje i iskustvo stečeno u vodećim srpskim medijima nesebično je primenio na našem portalu, što je rezultiralo, kao što rekosmo, odličnom čitanošću, pozivima za gostovanja u medijima i ponudama za saradnju.

Šta poželeti dragom kolegi Alexanderu povodom njegovog rođendana?

Na prvom mestu dobro zdravlje, zatim odlično raspoloženje, nove dogodovštine (teme za pisanje), putovanja (samo nemoj opet da odeš u Nemačku i zaboraviš da se vratiš), divne trenutke u ljubavi i prijateljstvu, još bolje poslovne izazove i jedan video format (koji uveliko pripremamo).

O slavljeniku

Alexander Vlajković rođen je u Ljubljani, gde živi do sedme godine, a zatim se njegova porodica seli za Beograd.

Nakon studija političkih nauka započinje karijeru u vodećim srpskim medijima kao što su Sportal, Radio S, S Media, Radio Pingvin, Kurir, Studio B, TV Pink, Espreso.

Poslednjih godina, pored novinarstva kao prve ljubavi, posvetio se i marketingu, te je završio akademiju za Digital Marketing Plannera; fokus su mu ugostiteljski i turistički objekti i destinacije, što je prirodni nastavak njegovih interesovanja, jer se u mlađim danima aktivno bavio DJ-ingom.

Sve Alexove tekstove možete pročitati ovde.

Lepim željama prilažemo i muzičku čestitku: Dajte mu svega!!! 🙂

Preporuke s weba

Komentari