fbpx
Tuesday, September 27, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorSrećan rođendan, Alexander, samo šmekerski!

Srećan rođendan, Alexander, samo šmekerski!

Naš kolega Alexander Vlajković danas slavi rođendan. Svi ga znate dobro, ili kroz tekstove koji su redovno u vrhu čitanosti, ili iz glavnih gradskih dešavanja.

Zapravo, većina tekstova koje Alexander potpisuje nastala je upravo iz njegovih dogodovština, od kojih je najpoznatija ona kad je izašao u grad i pred našim devojkama se pravio da je stranac.

Alexander je deo naše redakcije od proleća 2018. kada smo nakon sedam godina sa .com prešli na .rs ekstenziju. Dragoceno znanje i iskustvo stečeno u vodećim srpskim medijima nesebično je primenio na našem portalu, što je rezultiralo, kao što rekosmo, odličnom čitanošću, pozivima za gostovanja u medijima i ponudama za saradnju.

https://www.instagram.com/p/BnGljMRgeFC/

Šta poželeti dragom kolegi Alexanderu povodom njegovog rođendana?

Na prvom mestu dobro zdravlje, zatim odlično raspoloženje, nove dogodovštine (teme za pisanje), putovanja (samo nemoj opet da odeš u Nemačku i zaboraviš da se vratiš), divne trenutke u ljubavi i prijateljstvu, još bolje poslovne izazove i jedan video format (koji uveliko pripremamo).

O slavljeniku

Alexander Vlajković rođen je u Ljubljani, gde živi do sedme godine, a zatim se njegova porodica seli za Beograd.

Nakon studija političkih nauka započinje karijeru u vodećim srpskim medijima kao što su Sportal, Radio S, S Media, Radio Pingvin, Kurir, Studio B, TV Pink, Espreso.

Poslednjih godina, pored novinarstva kao prve ljubavi, posvetio se i marketingu, te je završio akademiju za Digital Marketing Plannera; fokus su mu ugostiteljski i turistički objekti i destinacije, što je prirodni nastavak njegovih interesovanja, jer se u mlađim danima aktivno bavio DJ-ingom.

Sve Alexove tekstove možete pročitati ovde.

Lepim željama prilažemo i muzičku čestitku: Dajte mu svega!!! 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img