fbpx
Friday, December 2, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahTu i tamo"A gde je kalendar": Hrvati iskasapili jedan od najposećenijih portala zbog naizgled...

“A gde je kalendar”: Hrvati iskasapili jedan od najposećenijih portala zbog naizgled banalnog propusta

Ni slutili nisu da će se zbog jednog običnog kalendara podići pola Hrvatske u masovni linč i sprdanje.

Priznajemo, ni slutili nismo da su komšije Hrvati toliko duhoviti i spremni za vrhunsku zajebanciju. Ako niste ispratili slučaj koji ne samo da i dalje traje, nego ne jenjava, evo šta se desilo.

Hrvatski portal Dnevnik.hr početkom decembra organizovao je nagradnu igru pod nazivom “Adventski kalendar” za svoje čitaoce u kojoj je delio simbolične nagrade. Sve bi to prošlo uobičajeno, da se jedan čitalac ovog portala nije osetio nasamarenim. U pitanju je izvesni Marko Kontić, koji smatra da je oštećen u izvlačenju dobitnika, i to za kalendar.

Prvo je pisao, ali bezuspešno – na njegove poruke niko iz Dnevnika nije odgovorio. Zatim se zainatio, napravio novi profil (nakon što je blokiran) i ispod bukvalno svake objave na Fejsbuk stranici Dnevnika, ostavljao je identičan komentar:

Ni sanjao nije da će dobiti masovnu podršku, a da će sve objave portala Dnevnik upravo zbog njega biti obesmišljene. Pratiocima ove stranice ni najmanje ne zanimaju vesti iz zemlje i sveta, već – kad će Marko dobiti adventski kalendar.

Ofanziva na Fejsbuk stranicu ovog portala traje danima i nimalo ne jenjava:

Dnevnik.hr se ni u jednom trenutku nije oglasio da reši misteriju Markovog kalendara, a kako nalaže novinarska praksa, kontaktirali smo ih za odgovor:

no bez njega smo ostali.

U istragu su se uključili i drugi mediji:

Pojavili su se i komentari da je ovo namerno izazvana histerija kako bi pomenuti portal ostvario bolju interakciju na svojoj Fejsbuk stranici – kako god, priuštili su odličnu zabavu!

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img