fbpx
Naslovna » Featured » Moderno poslovanje uz digitalne konferencije: Konverzija kao vodeći primer

Moderno poslovanje uz digitalne konferencije: Konverzija kao vodeći primer

Digitalne konferencije kao što je Konverzija u Banja Luci su postale ključni element modernog poslovnog sveta, a njihova važnost i značaj su se posebno istakli u regionu Balkana. Ove konferencije predstavljaju platformu za stručnjake, preduzetnike i entuzijaste da se okupe, razmene iskustva, povežu se i zajedno rade na razvoju digitalne industrije u regionu. Digitalne konferencije […]

Dopunjeno: 24. 11. 2023.

Digitalne konferencije kao što je Konverzija u Banja Luci su postale ključni element modernog poslovnog sveta, a njihova važnost i značaj su se posebno istakli u regionu Balkana. Ove konferencije predstavljaju platformu za stručnjake, preduzetnike i entuzijaste da se okupe, razmene iskustva, povežu se i zajedno rade na razvoju digitalne industrije u regionu.

Konverzija 2023

Digitalne konferencije su prozor u svet digitalnog marketinga, tehnologije, analitike i drugih oblasti koje oblikuju savremeno poslovanje. One pružaju priliku da se informišemo o najnovijim trendovima, alatima i tehnikama koje omogućavaju preduzećima da rastu i uspevaju u sve konkurentnijem digitalnom okruženju. U regionu Balkana, gde su tehnološki i digitalni ekosistemi u porastu, ove konferencije igraju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti poslovanja.

Jedan od najznačajnijih aspekata digitalnih konferencija je mogućnost umrežavanja. Učesnici dolaze iz različitih delova Balkanskog regiona i šire, što stvara priliku za razmenu ideja, iskustava i resursa. Ovo umrežavanje otvara vrata novim poslovnim prilikama, partnerstvima i saradnji koje mogu doprineti ekonomskom rastu regiona. Digitalne konferencije takođe omogućavaju prisustvovanje predavanjima i radionicama sa vodećim stručnjacima iz industrije, što može pomoći u sticanju novih veština i znanja.

Zašto je Konverzija dobar primer razvoja regionalnih stručnih zajednica?

Saradnja je ključni faktor za uspeh regiona Balkana u digitalnom svetu, a Konverzija je konferencija koja to upravo i pokazuje. Kroz digitalne konferencije, preduzeća i pojedinci imaju priliku da se povežu sa drugima koji dele slične interese i ciljeve. Ove veze mogu dovesti do zajedničkih projekata, razmene resursa i strateške saradnje koja može poboljšati konkurentnost regiona na globalnom tržištu.

Lično svedočim tome da nakon tačno 5 meseci, mogu iz iskustva reći da praktični primeri i količina aktuelnih informacija, kao i znanje koje se dobija jesu momentalno primenjivi, štede vreme, resurse i samim tim uvećavaju poslovni prihod.
-Marija Todorović

Konverzija kao mesto za aktuelna znanja i obrazovanje

Važnost digitalnih konferencija se ogleda i u oblasti obrazovanja. Ove konferencije pružaju priliku za kontinuirano učenje i usavršavanje, što je ključno za održavanje konkurentske prednosti u brzo menjajućem digitalnom okruženju. Učesnici imaju priliku da čuju najnovije informacije i najbolje prakse od stručnjaka iz industrije, što može unaprediti njihove veštine i doprineti profesionalnom razvoju.

Zato Konverzija dovodi 20 vrsnih eskperata iz ranih oblasti. Fokus je na prodajnim aspektima poslovanja, pa bih rekla da je ova konferencija najbolja za firme i one koji se prodajom bave. Za opšti marketing, posebno je akcenat na SEO i reklamiranju. Ono što se može unaprediti jesu radionice i predavanja o kontentu, vođenju biznisa recimo, kao i psihološkim aspektima digitala.

Digitalne konferencije su vitalna komponenta razvoja digitalne ekonomije u regionu Balkana. One omogućavaju umrežavanje, saradnju i obrazovanje, stvarajući tako osnovu za uspešno poslovanje i inovacije. Kroz ove konferencije, Balkanski region postaje sve konkurentniji i spremniji za izazove digitalnog doba.

Miroslav Varga Konverzija 2023

Ne iznenađuje zato niz pobednika ove godine (info sa sajta Konverzije):

1. Google Ads – Treba li ljude ili ne?

Google Ads je najkorišteniji oglasni sustav današnjice. Odgovoran je za većinu Google prihoda. Google unapređuje Ads sustav, a svaka promjena vodi u smjeru veće automatizacije sustava. U prezentaciji će se pokazati gdje su ljudi nepotrebni, a gdje nezamjenjivi.

Miroslav Varga – Martech specialist @ Escape


2. Da li se razumemo?

Da li ste sigurni da to što želite da kažete druga strana razume onako kako ste zamislili? Da li smo svi isti ili možda ne? Hajde da pričamo o tome i da se malo bolje upoznamo, a vremenom, možda, i razumemo. Zvuči čudno? I to je ok, ja sam čudan, i nisam jedini. I vi ste, verovatno, meni čudni, pa šta sad?

Ivan Minić – Host @ Pojacalo.rs

Darko Brzica Konverzija 2023

3. SEO i AI

Kako da primenite AI u SEO-u? Darko će vam objasniti kako AI može da pomogne u analizi podataka o ključnim rečima, kao i u generisanju relevantnog sadržaja prilagođenog potrebama i interesovanjima korisnika. Saznajte kako da iskoristite snagu AI-ja za bolje rezultate u pretrazi. Ne propustite ovu priliku da naučite kako da iskoristite sve prednosti koje AI pruža za SEO!

Darko Brzica – Owner and Founder @ Occam Digital

 

 

Posebno dobar primer toga jeste Konverzija koja se tradicionalno organizuje već petu godinu. Konferencija se održava tokom dva dana u Banja Luci, u dve sale (velika i mala), pri čemu se otvaranje konferencije, keynote predavanja, klinike, dodela nagrada i zatvaranje konferencije održavaju samo u velikoj sali za sve učesnike.

Misija Konferencije Konverzija je da pruži kvalitetnu platformu za razmenu znanja iz oblasti digitalnog marketinga i povezivanje stručnjaka iz regiona. Takođe, organizatori žele da podstaknu nesebično deljenje znanja i iskustva, uz praćenje svetskih trendova u organizaciji konferencija. Vizija Konferencije je da postane interaktivna platforma za edukaciju i zapošljavanje unutar digitalnog marketinga do 2028. godine.

Mi im od srca želimo sreću i da se toliko bar i više pratimo!

Ne propustite rane prijave svake godine i popuste za studente!

Ovogodišnji info o ulaznicama kao primer:

Prodaja ulaznica za Konverziju se odvija u tri ciklusa: Na početku prodaje, najveći popust ostvaruju pretplatnici newslettera. Nakon toga prodaja javno počinje uz nešto niži popust i traje do sredine januara. To su takozvane early bird ulaznice. Potom je ulaznice moguće kupiti sa još nižim popustom sve do uskršnjih praznika. Nakon praznika moguće je kupiti ulaznice isključivo po punoj ceni.

Za firme koje žele količinski popust postoji ponuda 4+1 gratis. Ova pogodnost obračunava se automatski kada u korpu dodate 4 ulaznice.

Kupone sa popustom moguće je jedino dobiti putem newslettera. Nakon što dobijete svoj kupon, moći ćete nakon odabira ulaznice i tokom procesa kupovine da ga unesete u za to namenjeno polje. Za sve probleme i pitanja, tu je chat za pomoć.

HUMANI ASPEKT: KUPOVINOM ULAZNICE POMAŽETE DECI

Od svake kupovine ulaznice, 17€ se donira u dobrotvorne svrhe. Sve informacije o tome pročitajte ovde.

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  (Ne)Zaboravljene boemske legende

  Jedan od razloga zašto se odlazak u kafanu pretvorio u kliše je taj, što su mnoge, izvorno boemske pesme prilično [...]

  “Intelektualac” – zapravo samo diplomirani primitivac

  Slobodan Jovanović (1869-1958.) je bio naš cenjeni pravnik, istoričar, književnik i političar tadašnje Kraljevine Jugoslavije, čiji je značaj nemerljiv i [...]

  Najluđi srpski idiomi: Šta li nam je samo peršun skrivio?

  Pogledajte najpoznatije srpske idiome i upoznajte njihovo značenje.

  Uputstva iz 1893. za siguran seks: “Nipošto ne valja dva puta ujedared vršiti!”

  Ako ste mislili da je siguran seks tema poslednjih decenija, u zabludi ste. Još i naši stari imali su svest [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ