fbpx
Tuesday, September 27, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorMuzičar koji je pomerio drum&bass granice na novi nivo

Muzičar koji je pomerio drum&bass granice na novi nivo

Muzičar koji je pomerio drum&bass granice na novi nivo, drumelody još jednom je oduševio publiku sa svoja dva nova singla i prateća spota. Kao i što smo navikli kada reč o ovom multimedijalnom umetniku i sami spotovi su svojstveno autentični, kreativni ali i metaforički.

Ova dva nova singla“Priča o identitetu /A story about identity” i “Intell” koji je uradio u saradnji sa DailyBass-om, vrlo brzo su se nalšla među najslušanijim pesmama ovog žanra širom regiona.

“Priča o identitetu” je posebno interesantna pesama koja kao što i sam naslov kaže govori upravo o tomre, čovekovoj individualnoj ličnosti na globalnom nivou.

Ono što čini identitet, to je da kao pojedinac ne zavisiš ni od koga i tek tada ga svako od nas u potpunosti poseduje, ali ozbiljan problem leži u tome što je današnje globalno okruženje izrazito površno, apatično i sve surovije. S tim u vezi izrazito je teško razviti, a potom i sačuvati sopstveni identitet uviđajući njegovu važnost.

Svakako, to jeste moguće vrednim radom i edukacijom, ali i prepoznavanjem prilika, a ne disperzijom.

Sa druge strane, drumelody predstavio je traku “Intel” u saradnji sa sjajnim DailyBass-om.

Za razliku od prvog singla, ovaj zvuk je u principu više ambijentalan, iako je podloga drum&bass.

Drumelody vešto se poigrava različitim nijansama ovog muzičkog pravca podižući ga na jedan sasvim novi nivo. Zbog toga nimalo ne čudi što svoje slušaoce i fanove često iznenadi nečim potpuno drugačijim i autetičnim.

-To je taj lični osećaj, elektronska muzika koja je bez ograničenja i granica kao i animacija i poezija – ističe Berin Tuzlić, drumelody.

Iako se na prvo slušanje ova dva singla “Priča o identitetu” i “Intell” može pomisliti da je drumelody promenio muzički pravac, on kaže da nije došlo ni do kakve promene, te da je oduvek bio na tom dnb tonu, uz techno, deep i ambience poigravanja.

Ova dva singla definitivno će na prvih par minuta zaintrigirati slušaoce i vrlo brzo postati deo njihove omiljene plejliste.

 

 

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img