fbpx

NAJČITANIJE

Šta je čudno u tome što neko izgleda “dobro za svoje godine”?

Poslednji slučaj je Šeron Stoun, koja je oskudno obučena napravila set modnih fotografija. Kako je i sama rekla, zaprepašćena je i zahvalna što se i dalje bavi modelingom i to u 62. godini. Ah, pa to je Šeron Stoun, i ne čudi...

Prvi put u Srbiji: Mobilni telefon + broj + internet bez ugovorne obaveze!

Da li ste znali da Srbija ima još jednog mobilnog operatera? Niste? Da, ima. I to, možda, najinovativnijeg na tržištu. Upoznajte se Globaltelom - mobilnim operaterom nove generacije.

Šta je olaplex tretman, koja je cena, kakva su iskustva i da li oštećuje kosu

Kad pogledaš rezultate na slikama to zaista izgleda "vau", međutim, da li je tako u stvarnosti? Da li oštećuje kosu i u kojoj meri, i kako ta kosa izgleda posle mesec, pa i godinu dana?
Karijera i biznis Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe po kišnom danu je...

Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe po kišnom danu je…

Zašto ne biste provežbali strani jezik – engleski, nemački, italijanski, francuski ili španski, sa predavačima istih i to potpuno besplatno? Još bolja vest, ne morate nigde da odlazite, jer se sve dešava preko Zoom aplikacije?

O čemu se radi?

Berlitz škola stranih jezika, koja spada među one s najdužom tradicijom na svetu, u saradnji s YES LX Club  i Polyglot Srbija učestvuje u projektu “Razgovaraj za posao”.

Projekat ima za cilj da okupi mlade ljude i omogući im da vežbaju tri veštine najvažnije za dobijanje posla i kvalitetan poslovni razvoj:

  • poznavanje stranih jezika
  • komunikacija
  • timski rad

Kada se ovo dešava i kako se priključiti?

Obezbeđena su dva termina, 6. i 13. novembra, od 19:00 do 23:00. Pristupa se putem Zoom aplikacije, a prijava se vrši preko ovog linka.

– Nakon što se pridružite putem Zooma, pitaćemo vas za vaše ime i jezike koji vas zanimaju. Pokazaćemo vam sobu za ćaskanje na izabranom jeziku ili formirati novu, ako ta soba još nije postavljena. U svakoj sobi nalaziće se znak koji će predstavljati jezik koji će se koristiti u toj određenoj sobi. Jedino pravilo je da se taj jezik koristi za komunikaciju u sobi za ćaskanje. Vi odlučujete o svemu drugom – kažu iz škole jezika Berlitz.

Ko stoji za ovog projekta?

Kao što rekosmo, Berlitz je udružio snage sa YES LX Clubom i Polyglot Srbija. YES LX Club je besplatna platforma, formirana u okviru projekta “Razgovaraj za svoj posao”, koji ima za cilj jačanje pametnih, održivih i inkluzivnih mogućnosti za vežbanje stranih jezika za nezaposlenu omladinu u Srbiji, kroz uvođenje, uspostavljanje i promovisanje struktura za jezičku razmenu u Srbiji.

Polyglot je globalna i potpuno besplatna platforma koja povezuje native govornike, a ogranak u Srbiji ima nekoliko hiljada korisnika. Tokom 18 godina postojanja spojila je oko milion ljudi koji su jedni drugima pomagali u učenju stranog jezika.

Ova akcija je deo globalnog projekta „Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”, ukupne vrednosti 4.7 miliona evra, koji finansira Evropska unija i sufinansira Vlada Republike Srbije.

 

Preporuka urednika:

Mič Džoel, jedan od vodećih marketinških vizionara u Severnoj Americi, je novi glavni govornik na Spark.Me 2020

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime novog glavnog govornika konferencije Spark.me 2020. U pitanju je Mič Džoel (Mitch Joel), jedan od vodećih marketinških vizionara u Severnoj Americi i autor dva biznis bestselera.

Na današnji dan pre 5 godina ispravljena je jedna od najvećih srpskih nepravdi

Dvadeset šesti maj jedan je od izuzetno značajnih dana u srpskoj nacionalnoj istoriji. Dan koji svakako treba da pamti svaki Srbin. Toga dana 2013. godine ispravljena je jedna velika istorijska nepravda i ispunjen jedan važan zavet. Na Oplencu, u porodičnom mauzoleju crkve Svetog Đorđa, zadužbini Kralja Petra I, sahranjeni su posmrtni ostaci članova Kraljevske porodice Karađorđević, koji su silom istorijskih prilika i nepravde koju su im načinile komunističke vlasti posleratne Jugoslavije – preminuli i bili sahranjeni daleko od svoje Otadžbine. Čin njihove sahrane na Oplencu mnogi su okarakterisali kao "ugradnju poslednjeg dela mozaika naše istorije". Bilo je to i više od toga.

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Više s weba:

Kako da naučite da pišete i osećate se fenomenalno uz 5 saveta iz života

Neko uverenje vlada da sve što valja mora biti lako. Toliko smo zagnjurili glave u stvari uma, poslove vezane za ekrane, za procese i procedure, da smo se poprilično udaljili od onih aktivnosti koje iziskuju fizički umor, traže od nas da zasučemo rukave i stvorimo nešto golim rukama.