fbpx
Naslovna » Reflektor » Nik Kejv izgubio i drugog sina

Nik Kejv izgubio i drugog sina

Džetro je rođen 1991, a Nika ga je dobio s Bo Lezenbi. Njeogov drugi sin Luk, rođen je 10 dana nakon Džetroa, od Nikove prve žene Vivijan Karneiro. Džetro je odrastao u Australiji, a oca nije upoznao dok nije navršio sedam ili godina. “Bilo je to teško vreme, ali je na kraju ispalo sjajno”, rekao […]

Dopunjeno: 06. 09. 2023.

etro je rođen 1991, a Nika ga je dobio s Bo Lezenbi. Njeogov drugi sin Luk, rođen je 10 dana nakon Džetroa, od Nikove prve žene Vivijan Karneiro.

Džetro je odrastao u Australiji, a oca nije upoznao dok nije navršio sedam ili godina. “Bilo je to teško vreme, ali je na kraju ispalo sjajno”, rekao je Nik novinaru 2008. “Na moje večno žaljenje, nisam imao mnogo kontakta sa Džetroom u ranim godinama, ali sada imam sjajan odnos sa njim.”

Džetro je u intervjuu 2012. rekao: “Nije počelo tako sjajno, imati sva ova sranja sa svojim tatom i biti u njegovoj senci.”

Nakon što se preselio u Veliku Britaniju, Džetro je radio kao model, izmeću ostalog za brendove kao što su Balenciaga i Versace. Takođe se bavio muzikom.

U aprilu je proglašen krivim za napad, nakon što je u martu fizički napao svoju majku. Njegov advokat je saopštio da mu je dijagnostikovana šizofrenija. Bio je u zatvoru, a pušten je prošlog vikenda. I ranije je osuđivan, za napad na svoju tadašnju devojku 2018.

Nik Kejv je izgubio drugog od četvorice sinova, nakon što je 2015. njegov sin Artur umro sa 15 godina, usled pada s litice. nakon što je pao sa litice u blizini Brajtona. U izjavi u kojoj se najavljuje njegova smrt, on je opisan kao „lep, srećan dečak pun ljubavi“, a uticaj njegove smrti na Kejva istražen je u dokumentarcu One More Time Vith Feeling, koji se fokusirao na snimanje albuma Skeleton Tree. .

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  (Ne)Zaboravljene boemske legende

  Jedan od razloga zašto se odlazak u kafanu pretvorio u kliše je taj, što su mnoge, izvorno boemske pesme prilično [...]

  Devedesete? Pali, bre!

  S obzirom da sam novinarstvom, i to onim muzičkim, u Srbiji & Beogradu, počeo da se bavim upravo početkom devedesetih, [...]

  “Intelektualac” – zapravo samo diplomirani primitivac

  Slobodan Jovanović (1869-1958.) je bio naš cenjeni pravnik, istoričar, književnik i političar tadašnje Kraljevine Jugoslavije, čiji je značaj nemerljiv i [...]

  Izašao sam u grad i pravio se “Englez”: Šta mislite kako sam se proveo?

  Za ovu priču znao je samo meni blizak krug ljudi. Odlučio sam da je podelim uz upozorenje - ne pokušavaj [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ