fbpx
0
02.10.2023.

NAJČITANIJE

REFLEKTORNik Kejv izgubio i drugog sina

Nik Kejv izgubio i drugog sina

Australijski pevač Nik Kejv objavio je da je izgubio najstarijeg sina: "Sa puno tuge mogu da potvrdim da je moj sin Džetro preminuo. Bili bismo zahvalni za porodičnu privatnost u ovom trenutku.”

etro je rođen 1991, a Nika ga je dobio s Bo Lezenbi. Njeogov drugi sin Luk, rođen je 10 dana nakon Džetroa, od Nikove prve žene Vivijan Karneiro.

Džetro je odrastao u Australiji, a oca nije upoznao dok nije navršio sedam ili godina. “Bilo je to teško vreme, ali je na kraju ispalo sjajno”, rekao je Nik novinaru 2008. “Na moje večno žaljenje, nisam imao mnogo kontakta sa Džetroom u ranim godinama, ali sada imam sjajan odnos sa njim.”

Džetro je u intervjuu 2012. rekao: “Nije počelo tako sjajno, imati sva ova sranja sa svojim tatom i biti u njegovoj senci.”

Nakon što se preselio u Veliku Britaniju, Džetro je radio kao model, izmeću ostalog za brendove kao što su Balenciaga i Versace. Takođe se bavio muzikom.

U aprilu je proglašen krivim za napad, nakon što je u martu fizički napao svoju majku. Njegov advokat je saopštio da mu je dijagnostikovana šizofrenija. Bio je u zatvoru, a pušten je prošlog vikenda. I ranije je osuđivan, za napad na svoju tadašnju devojku 2018.

Nik Kejv je izgubio drugog od četvorice sinova, nakon što je 2015. njegov sin Artur umro sa 15 godina, usled pada s litice. nakon što je pao sa litice u blizini Brajtona. U izjavi u kojoj se najavljuje njegova smrt, on je opisan kao „lep, srećan dečak pun ljubavi“, a uticaj njegove smrti na Kejva istražen je u dokumentarcu One More Time Vith Feeling, koji se fokusirao na snimanje albuma Skeleton Tree. .

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img