fbpx
Saturday, September 24, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahKolumnaStanari Stepe prkose zdravom razumu: Crkva smeta, ali zato su narkomanski špricevi...

Stanari Stepe prkose zdravom razumu: Crkva smeta, ali zato su narkomanski špricevi ok?!

Udruženju stanara naselja Stepa Stepanović smeta da se sagradi crkva na zemljištu čiji je sama SPC legitimni vlasnik i za koju ima sve potrebne dozvole za izgradnju – ali im NE SMETA što se OVAJ UŽAS (pogledaj priložene fotografije) nalazi nedaleko od škole i igrališta koju pohađaju i gde se igraju njihova deca?!

To je još jedan dokaz apsurda i režiranog haosa koji pravi nekolicina stanara tog naselja motivisani, nadam se ličnim ludilom a ne, ne daj Bože, novcem nekog tajkuna kome je baš crkveno zemljište zapalo za oko i učinilo mu se idealnim za izgradnju tržnog centra!

Dakle, na stranu to što je SPC legitimni i isključivi vlasnik građevinskog zemljišta na kom je predviđeno da se izgradi crkva posvećene Prepodobnoj Majki Angelini, na stranu to što SPC poseduje sve potrebne dozvole za izgradnju pomenute Crkve, na stranu to što su Više crkvene vlasti donele odluku da na teritoriji Opštine Voždovac finansiraju izgradnju objekta predškolske ustanove na lokaciji koju nadležni opredele – Udruženje stanara naselja Stepa Stepanović uporno sprečava početak radova na izgradnji Crkve,

Njima je, reklo bi se, draže i milije da im deca trčkaraju oko iskorišćenih špriceva lokalnih narkomana, da tuda prolaze danju i noću – nego da im deca trčkaraju u lepo uređenoj Crkvenoj porti?! Ko vele, bolje da trčkaraju oko narkomanskog stecišta kad već ne mogu da trčkaraju oko tržnog centra?! Tužno i pretužno.

Jedina svetla tačka je ta što videh da su “proteste stanara” podržali Demokratska stranka i Pokret slobodnih građa. To je garancija sigurne propasti pomenutog protesta, jer onomad kad su podržali proteste zbog poskupljenja goriva – protesti se ubrzo završiše a cena benzina opet skoči.

1 COMMENT

  1. Kako vas nije sramota da piste ovakve stvari? Kako vi nocu spavate, jer ja znam da mi ovde u Stepi spavamo mirno. Koliko su vas platili za ovo, par hiljada dinara, da vredjate postene stanare naselja. Pa el vi znate da je vecina u dugovima do guse zbog ovih stanova. Ne dao Bog da o vama neko ovako pise.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img