fbpx
0
01.10.2023.

NAJČITANIJE

MagazinKod kućeTrčati za decom na pragu pedesete? Za nju to nije problem!

Trčati za decom na pragu pedesete? Za nju to nije problem!

Kako izgleda odgajati malu decu na pragu 50. godine, te da li je i koliko to iscrpljujuće, otkriva Eva Mendez.

Uprkos činjenici da je rađanje nakon “biološkog roka” u svetu uveliko normalna činjenica, kod nas se i dalje upire prstom u žene koje se nisu “ostvarile kao majke” u dobi za koju društvo smatra adekvatnom.

Da li žene koje su rodile posle 35, 40, pa i više mogu imati isto energije koliko i mlađe, odlično ilustruje primer glumice i kreatorke Eve Mendez.

Eva Mendez je u braku s kolegom Rajanom Goslingom dobila dve ćerkice, prvi put u 41, a drugi u 42. godini. Iako svoj brak i porodicu drže u privatnosti i ne eksponiraju decu po društvenim mrežama i medijima, u razgovoru s TODAY voditeljkom Hobom Kotb otkrila je kako izgledaju njeni majčinski dani na pragu 50. godine.

“Ja sam glumica, dizajner odeće, imam iza sebe razne zanimljive projekte, ali mogu vam reći, najkreativnije od svega je kreirati život s njima”, kaže Esmeraldina (7) i Amadina (6) majka.

Nakon dve decenije aktivne glumačke karijere, Mendezova je rešila da napravi pauzu.

“Ako se vratim u svoje detinjstvo dokle sećanje seže, moja majka je uvek bila tu za mene, sve te godine s njom, to me formiralo ovakvom kakva jesam.”

Sve glumačke projekte stavila je na pauzu s ciljem da svaki slobodan trenutak provede s ćerkicama. Ponekad se pridruže tati, Rajanu Goslingu, kada snima u inostranstvu.

Na pitanje da li će se i kada vratiti glumi, Mendezova ne odriče to kao mogućnost, ali…

“Mislim da je to u nekom trenutku moguće, ali… ne želim da snimam scene nasilja, ništa seksi ili vulgarno… a šta mi onda ostaje?”

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img