fbpx
Naslovna » Uncategorized » Da li ste čuli za PROTEIN BOX? [evo ZAŠTO je korisno da znate]

Da li ste čuli za PROTEIN BOX? [evo ZAŠTO je korisno da znate]

Protein Box – suplementima do odlične fizičke forme Na domaćem tržištu suplementnih dodataka ishrani svoje mesto je našao i Protein Box! Dobrodošlicu vam želi tim entuzijasta koji su prepoznali potrebu za kvalitetnim nutrijentima neophodnim za bolje sportske rezultate. Ovaj savremeni shop za suplemente i fitnes opremu, prati inovacije na svetskom tržištu kada je reč o […]

Dopunjeno: 24. 11. 2023.

Protein Box – suplementima do odlične fizičke forme

Na domaćem tržištu suplementnih dodataka ishrani svoje mesto je našao i Protein Box! Dobrodošlicu vam želi tim entuzijasta koji su prepoznali potrebu za kvalitetnim nutrijentima neophodnim za bolje sportske rezultate. Ovaj savremeni shop za suplemente i fitnes opremu, prati inovacije na svetskom tržištu kada je reč o sportskoj suplementaciji i dodacima ishrani. Uz mnogobrojne proizvode sa pristupačnim cenama, Proteinbox svojim potrošačima nudi i loyalty program i mogućnost skupljanja poena kroz različite pogodnosti.

 Ne zaboravite da je zdravo telo, čuvar pozitivnog duha! 

Protein box

 

Ukoliko delite naše mišljenje da je svet sporta i fitnesa izrazito važan za očuvanje opšteg zdravlja, onda je Proteinbox pravo mesto za vas. Bilo kakva sportska aktivnost i posvećenost treningu znači da održavate zdrave navike koje jačaju opštu fizičku izdržljivost ali i mentalni fokus. Odavno je poznato da je u “zdravom telu zdrav duh”, pa su zato u unapređenje kvaliteta sportskih suplemenata uključeni različiti stručnjaci iz različitih oblasti. Kako ističu iz Proteinbox-a, u svojoj ponudi su se opredelili za proizvode koji garantovano pružaju maksimalnu izdržljivost, oporavak i bolje fizičke performanse tokom treninga odnosno takmičenja!

Sportski suplementi iz Proteinbox ponude su pažljivo birani i iza njihovog porekla i sastava stoje timovi stručnjaka koji grade prepoznatljive brendove u ovoj oblasti i daju uputstva za njihovu upotrebu.

 

Primetno je da uravnotežena ishrana nije dovoljna za postizanje optimalnih fizičkih rezultata kod sportista ili rekreativaca, jer namirnice često nemaju u svom sastavu dovoljnu nutritivnu vrednost. Upravo zato se preporučuje i poželjna je upotreba različitih dodataka ishrani, naročito ako je reč o sportskim aktivnostima. Proteinbox proizvodi su osmišljeni tako da ciljano poboljšaju određena dejstva na mišiće, što je potvrđeno kroz različita ispitivanja i kontrolu kvaliteta.

Podsetimo se da se za pravilan unos makro i mikronutrijenata zalažu nutricionisti koji daju smernice o optimalnoj ishrani za sportiste i pomažu u razvoju sportskih suplemenata koji zadovoljavaju njihove nutritivne potrebe. Farmaceuti brinu o pravilnoj formulaciji i doziranju proizvoda koji nastaju u procesu proizvodnje pridržavanjem strogih standarda i propisa. Istraživači iz oblasti sportske nauke na osnovu istraživanja prate uticaj suplemenata na sportske performanse i zdravlje sportista, dok korisne informacije pružaju i sportski treneri i konsultanti koji imaju uvid u individualne potrebe sportista kada je reč o suplementaciji.

I na kraju, Proteinbox tim ističe da je bezbedan samo onaj dodatak ishrani koji je prošao kontrolu od strane različitih regulatornih agencija i organizacija, donošenjem propisa kojih se pridržavaju proizvođači i distributeri suplemenata.

Zato birajte sigurno, birajte pametno!

Vrhunski brendovi garantuju kvalitet i optimalne sportske rezultate

 

Neki od proizvođača proizvoda iz Proteinbox-a, imaju i decenijsku tradiciju u razvijanju proizvoda namenjenih ljubiteljima sportskih aktivnosti. Pozivamo vas da posetite sajt Protein Box  i pogledate celokupan aortiman proizvoda, među kojima su najpoznatiji brendovi u svetu sportske suplementacije: DY Nutrition, Basic Supplements, Maximalium, The Nutrition, Yamamoto, Ostrovit

Rabeko, PurePro, Extrifit, ActivLab, Maxler, Labrada, Ultimate Nutrition, Haya

QNT, Twinlab, MusclePharm, NPN, Nutrex, MultiPower i mnogi drugi.

protein box

 

 

 

 

 

Proteinbox ispunjava sve zahteve kupaca u pogledu individualnih potreba za nutrijentima, zavisno od sportskih ciljeva.

 

Ukoliko ste profesionalni sportista ili ste rekreativno posvećeni fitnesu, verovatno ste primetili da fizički napor kom se izlaže telo i mišići zahteva poseban režim ishrane. Važno je razumeti da vaši mišići zahtevaju posebnu prehranu zbog fizičkog opterećenja kojem su izloženi. Iz tog razloga upotrebljavaju se raznovrsni suplementi koji imaju svoje specifične uloge i različite potencijalne koristi.

 

Važno je napomenuti da Proteinbox u ponudi ima širok spektar suplemenata baziranih na proteinima visokog kvaliteta, Whey proteine, Blend proteine, Mlečne proteine ili Veganske proteine dobijene iz biljnih izvora (soja, grašak, pirinač, konoplja i drugi). Za potrebe unapređenja fizičkih postignuća i povećanja mišićne mase možete se opredeliti za kreatin monohidrat, dok asortiman aminokiselina, uključuje beta alanin, citrulin, BCAA, glutamin, arginin, i druge važne aminokiseline. Gejneri kao visokokalorični dodaci ishrani, vam mogu pomoći kod povećanja telesne i mišićne mase dok sagorevači masti podržavaju gubitak telesnih masti. Pre-workout preparate možete koristiti pre vežbanja, ako imate za cilj povećanje nivoa energije i snage, te će vam poboljšati fizičku izdržljivost i mišićni oporavak. U ponudi su neizostavni različiti vitamini i minerali, kao i biljni preparati koji potiču iz biljaka tribulus terrestris i ašvaganda.

 

Počnite da se spremate za leto na vreme!

 

Osim što vam Proteinbox proizvodi mogu unaprediti definiciju mišića i uticati na bolju kondiciju, od sada je u njihovoj ponudi i različita Proteinbox fitness oprema. Reč je o sportskoj garderobi za muškarce i žene, vrhunske izrade i kvaliteta, modernog dizajna i boja, uz koju savršeno idu moderni sportski rekviziti, pojas za teretanu, uže za preskakanje, pojas za mršavljenje i mnogi drugi..

Proteinbox Loyalty klub – nagrada za Proteinbox pratioce

 

protein box

 

Proteinbox vas poziva da kroz Program Lojalnosti ostvarite brojne pogodnosti i uštedite na svakoj kupovini. Ukoliko postanete korisnik proizvoda osmišljenih da dopune vašu ishranu i pomognu vam da postignete fitness ciljeve, kroz ovaj Program imate mogućnost da ostvarite brojne pogodnosti! Tu su ekskluzivni popusti, specijalne ponude i pristup ograničenim proizvodima.

Kako navode iz Proteinbox-a, svaka kupovina donosi poene koje možete iskoristiti da uštedite na budućim kupovinama. Sve što je potrebno je da otvorite nalog odnosno da se registrujete na predviđenom mestu i automatski osvajate 1000 poena! Broj poena zavisi od vrednosti proizvoda koji kupujete, a svaki put kada kupite neki od Proteinbox proizvoda, automatski osvajate određeni broj poena.

Bez obzira na sve ove pogodnosti, važno je naglasiti još jednom, da je upravo kvalitet suplemenata iz njihove ponude najveća nagrada za sve pratioce. Reč je o proizvodima proizvedenim po najvišim standardima koji su kontrolisani od strane relevantnih institucija.

Zaključak

Izabrete kvalitetan proizvod prema svojim sportskim zahtevima i ne dozvolite da uzaludno trošite novac kupujući neproverene proizvode, jer je Proteinbox brend nastao kao rezultat višegodišnjeg rada na polju suplementacije, u prilog čemu govore mnogobrojni zadovoljni kupci!

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  (Ne)Zaboravljene boemske legende

  Jedan od razloga zašto se odlazak u kafanu pretvorio u kliše je taj, što su mnoge, izvorno boemske pesme prilično [...]

  Uputstva iz 1893. za siguran seks: “Nipošto ne valja dva puta ujedared vršiti!”

  Ako ste mislili da je siguran seks tema poslednjih decenija, u zabludi ste. Još i naši stari imali su svest [...]

  “Intelektualac” – zapravo samo diplomirani primitivac

  Slobodan Jovanović (1869-1958.) je bio naš cenjeni pravnik, istoričar, književnik i političar tadašnje Kraljevine Jugoslavije, čiji je značaj nemerljiv i [...]

  Ugasite internete: Majke koje pokušavaju da preko dece budu popularne haraju njime!

  Ovih dana sve češće i češće, uglavnom u sebi, ali ponekad i na glas izgovorim rečenicu: Ugasite internete, vreme je. [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ