fbpx
Monday, December 5, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorIvan Ivanović ponovo na ekranima! Pogledajte prvu emisiju - nikog nije štedeo!

Ivan Ivanović ponovo na ekranima! Pogledajte prvu emisiju – nikog nije štedeo!

Kao što smo najavili, nasuprot glasinama da se emisija nastavlja na nekoj drugoj televiziji, Ivan Ivanović je svoju emisiju “prebacio” na YouTube. Šala koju je izrekao u poslednjoj (neemitovanoj) emisiji, da se snimanje nastavlja u njegovom stanu i da će se zvati “Skromno veče s Ivanom Ivanovićem” ispostavila se kao odlična ideja!

Prepoznatljiva scenografija, raspoložena publika, muzička podrška i sve je maltene kao i pre.

– Loša stvar je što kačimo snimke na YouTube, dobra stvar je što nema ko da nam sklanja snimke – rekao je voditelj u uvodnom obraćanju.

https://www.instagram.com/p/BtoN6h_CsSZ/

S obzirom na tehnička i finansijska ograničenja, novi koncept emisije je takav da nema gostiju u studiju – namesto toga, voditelj i ekipa su se potrudili da to nadomeste šalama i prilozima.

Zanimljivo je da je tim koji radi na emisiji ostao neizmenjen – svi saradnici Ivana Ivanovića zdušno su prihvatili da učestvuju u novom formatu.

Emisija je počela standardno, s duhovitim osvrtom na dešavanja iz naše zemlje – šarmantni Ivanović nije štedeo nikoga, ni medije, ni politiku, kao ni poznate ličnosti. Publika se smejala i aplaudirala sve vreme, naročito uz “rečenice koje možeš reći tokom protesta, ali ne i tokom seksa”.

Emisiju je za nepunih 12 sati pogledalo čak 215 000 ljudi, a reakcije gledalaca su više nego pozitivne.

ivan ivanović

Video možete pogledati ovde. Kako se vama dopada novi format Ivana Ivanovića?

3 KOMENTARI

  1. 3 BRAVO za Ivana i Prijatelje ! većinom kada pišem svoje Mišljenje & Komentar traže da NE vređam rasno, polno, nacionalno bla, bla, a skidali su mi komentare jer sam NJIH uvredio ISTINOM – a to zaboraviše usloviti tj. da je i Istina škodljiva ! Ivane bio si pomalo zauzdavan do sada (osetilo se to) ali nadalje ti želim Dobar Rad na tvoje i Zadovoljstvo tvojih saradnika i naravno naše s puno otvaranja na YouTube ! ! ! budi pronicljiv nešto kao Đorđe, kada ih ubodeš da ne znaju to odmah već da kasnije ukapiraju kad je kasno i bajato ! Veliki POZDRAV, Mata, Sonta, (okrug Sombor),

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img