fbpx
Naslovna » Magazin » Ljubav » Neće biti bolje: Ovih 6 tipova veze su osuđene na propast!

Neće biti bolje: Ovih 6 tipova veze su osuđene na propast!

Ne samo što neće uspeti, nego će vas iscrpeti do te mere, da će biti potrebni meseci, možda i godine za oporavak!

Dopunjeno: 18. 03. 2021.

Stoga, ako se prepoznate u nekim od ovih odnosa, znajte da tu nema čekanja niti popravke, već bežanje glavom bez obzira!

#1 Jednosmeran odnos

Svi imamo svoje obaveze, probleme i manjak vremena, ali to nije izgovor da samo jedna strana ulaže napore. Ukoliko partner koji zanemaruje nije sposoban da uzvrati pažnju, on jednostavno ne treba da bude u vezi. A možda je ovo znak da mu nije stalo – dobija od vas pažnju, ljubav i vreme, a da pritom ništa ne mora da uradi, stoga zašto bi?

#2 Zamalo pa veza

Ako “partner” vešto izbegava da vaš odnos okarakteriše kao vezu, verovatno postoji razlog zašto se nećka. Dok vi želite da vaša veza pređe na “viši nivo”, partner čak ni najbližim prijateljima nije rekao za vas. Da li je to pošteno?

Zaslužujete partnera koji će biti počastvovan što je s vama, a ne da vas krije, kao da ga je sramota!

#3 Toksična veza

Dok je u prva dva slučaja moguće da se odnos popravi, u ovom je ta verovatnoća ravna nuli! U toksičnom odnosu nikada nećete biti zadovoljni. Nema poštene rasprave – druga strana će uvek naći način da izvrne argumente i okrene ih protiv vas. Učiniće da se osetite krivim iako ništa loše niste uradili. Ne samo to, toksičan partner je u stanju da svoju krivicu prebaci na vas. Nikada neće priznati grešku, nikada neće uraditi ništa da izgladi stvari.

#4 Daleko od očiju…

Iako veze na daljinu ne moraju da se završe raskidom, one su svakako iscrpljujuće. Umesto da se viđate s partnerom i provodite kvalitetno vreme, između vas je ekran i hiljadu neizrečenih pitanja. Ovo ume da bude zamorno naročito ako ne postoji neki plan ili namera da budete zajedno i fizički, i to trajno.

Iako postoje parovi koji su uspešno prevazišli razdaljinu i ostali zajedno, i za njih je ovaj odnos bio zamoran dok su bili razdvojeni.

#5 “Čas smo zajeno, čas nismo”

Raskid s nekim je obično pokazatelj da niste jedno za drugo. Međutim, ako iznova raskidate i mirite se s nekim, to stvara konfuziju i u srcu i u glavi. Kada ste zajedno, između vas su trzavice, problemi i nemogućnost da ostvarite kvalitetan odnos. Ali, kada raskinete, teško vam je da krenete dalje jer ste fokusirani na to šta radi vaš (bivši) partner, kada će se javiti i kad ćete se (opet) pomiriti.

Niko ne zaslužuje ovakav odnos.

#6 Bez poverenja

Jednom kada izgubite poverenje u nekoga, teško je ponovo ga zasnovati. Nastavićete da se brinete i plašite trenutka kada će vas ponovo izneveriti. Nećete moći da verujete, jer znate da je ta osoba sklona laganju. Postaćete sumnjičavi čak i za banalne stvari. Čemu ostajanje u ovakvom odnosu?

Nije nam namera da vas obeshrabrimo ukoliko niste sigurni u sadašnju vezu; no, svakako je bolje otvoriti oči na vreme, nego zaluđivati se i na kraju patiti i ostati sam i razočaran.

Nemojte propustiti:

Otvori oči na vreme: Ako primetiš neke od ovih 8 momenata dok se muvate, veza će vam biti PAKAO!

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  (Ne)Zaboravljene boemske legende

  Jedan od razloga zašto se odlazak u kafanu pretvorio u kliše je taj, što su mnoge, izvorno boemske pesme prilično [...]

  Ugasite internete: Majke koje pokušavaju da preko dece budu popularne haraju njime!

  Ovih dana sve češće i češće, uglavnom u sebi, ali ponekad i na glas izgovorim rečenicu: Ugasite internete, vreme je. [...]

  Najjače niške fore i fazoni

  Najsmešniji niški izrazi, fazoni i poređenja.

  “Intelektualac” – zapravo samo diplomirani primitivac

  Slobodan Jovanović (1869-1958.) je bio naš cenjeni pravnik, istoričar, književnik i političar tadašnje Kraljevine Jugoslavije, čiji je značaj nemerljiv i [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ