fbpx

Odličan techno KPTM studija: Mancha & MarkPanic i Underground Connection ulepšaće vam ovaj petak

Već ceo Beograd zna da ponovo radi omiljeni klupski bioskop. Ovog puta KPTM predstavlja novi koncept pod imenom “KPTM je Radio” u sklopu kog će poštovaci elektronskog zvuka moći da čuju kvalitetnu muziku kako strane, tako i domaće scene.

Petak kao idealan dan za početak uzbudljivog vikenda započinjemo sjajnim techno setovima i to od 17h! Ovog puta u sklopu novog koncepta u petak 6. septembra od 17h na dobro poznatoj lokaciji KPTM studija gde će za DJ pultom predstaviti svoje nove setove Mancha & MarkPanic, jedni od omiljenih klupskih artista koji uvek užare atmosferu na densfloru.

Beogradska publika imaće priliku da sluša i set Aleksandra Korićanca (Underground connection)  koji će na svoj autentičan način dati pečat ovom događaju.

Check It! Aleksandar Korićanac / Mancha&Mark Panic at KPTM Live

Ovog petka 6, septembra od 17h na open air LIVE događaju za DJ pultom Mancha & MarkPanic jedni od omiljenih klupskih artista koji uvek užare atmosferu na densfloru, kao i Aleksandar Korićanac (Underground Connection) koji će dodatno začiniti ovaj LIVE event!Sledi osam sati ozbiljnog elektronskog zvuka!CHECK IT!Check It! Aleksandar Korićanac / Mancha&Mark Panic at KPTM Live

Gepostet von KPTM am Dienstag, 3. September 2019

 

Sledi osam sati programa uz “KPTM je Radio”.

Program kao do sada možete pratiti uživo u našoj bašti ili online preko direktnog prenosa na kptm.rs.

– Brinemo o okolini i o svom gradu. S obzirom na to, izbacili smo plastične čaše, slamčice, kao i pića u plastičnim flašama iz upotrebe, odnosno, prodaje, dok je za proizvode kupljene u našem objektu obezbeđena reciklaža – poručuju iz poznatog dorćolskog kluba.

Check it!

Informacije o cenama karata i pića možete potražiti na zvaničnom Facebook eventu.

Sve naredne događaje “KPTM je Radio” koncepta pratite preko naših zvaničnih kanala na društvenim mrežama, kao i na Instagram profilu.

Preporuke s weba

Komentari