fbpx
Monday, September 26, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahKolumnaŠefe, legendo, srećan ti rođendan!

Šefe, legendo, srećan ti rođendan!

Sve je to naš Nikola, i mnogo više od toga. Gotovo da je nemoguće, ali hajde da se kladimo: nemoguće je pronaći osobu koja o njemu ima da kaže nešto loše (osim možda botova s Twittera s kojima voli da se “pegla”, ali to ne računamo).

Kolege s fakulteta reći će vam koliko je bio vredan i uporan student, iako se često opirao doktrinama Filozofskog fakulteta.

Ljudi s kojima je radio na televiziji posvedočiće koliko brzo se uklopio i “ušao u štos”, bukvalno da je rođen pred kamerama.

Na dvoru Karađorđevića, gde je radio u PR službi godinama, danas je rado viđen prijatelj.

Danas je angažovan na televiziji Hram, gde pomaže u vođenju uredničke politike, a mora mu se odati počast za približavanje crkve širokim narodnim masama.

Na portalu Moodiranje je od samog početka, najpre kao kolumnista, a danas kao partner i pokretačka snaga svega ovoga.

Pošten, pravičan, vredan, uporan, patriota, vernik, odan sin, brat i verenik, sve je to naš Nikola. Dečak koji je sve uspeo sam, da isključivo trudom, radom i znanjem, postane ugledan s širokom mrežom uticajnih kontakata sa samo 28 godina.

Zato mu ovako javno poručujemo:

Džoni, šefe, srećan ti rođendan!

A šta ti želimo? Pa samo ono što jesi i što si postao, je ispunjenje svih želja, najpre tvojih roditelja, a zatim lično tvojih.

U zdravlje!

 

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img