fbpx

Evo gde se u Beogradu mogu pojesti najbolja pileća krilca!

Ljubitelji pilećeg mesa se dele u dve grupe: oni koji vole krilca i oni koji vole sve ostalo. Samo za one iz prve grupe, napravili smo jedno malo istraživanje – gde su najbolja pileća krilca.

2

O pilećim krilcima i njihovoj pripremi razvila se čitava ideologija, a mi ćemo vam nekom narednom prilikom preneti najpopularnije recepte. Do tada, uživajte u izboru naših čitalaca. Napomena: restorani su poređani nasumice, ne po rezultatima ankete.

Restoran Gnezdo

Restoran Gnezdo

Prvi pileći restoran u Beogradu, sa stažom kojim malo ko može da se pohvali – čitavih 17 godina. Kompletan meni možete pogledati ovde, i pratiti na njihovoj stranici.

Stara Hercegovina

Kultni restoran. I pivnica. Ukoliko nameravate da ih posetite prvi put, verujemo da se nećete zaustaviti samo na krilcima. Detaljnije o njima možete videti na ovoj adresi.

Restoran Pilence

Još jedan restoran sa jako dugom tradicijom, s tim što su pioniri u dostavi hrane. Obavezno posetite njihov sajt, jer će vam se od foto galerije zavrteti u glavi.

Restoran Dubočica

Zemun. Prava  kafana. Ne radi ponedeljkom. Mesto gde se shvataju sve generacije. Kompletan jelovnik možete pogledati ovde.

Restoran Užice


Znate kako, ko nije jeo u Užicu, taj nije ni prošao pored noćnog života. Krilca? Odlična, kao i celokupna ponuda.

Chickenita

Brza hrana spremljena sa pažnjom. Ako ih ne obožavate, to je zato što ih niste probali. Možete ih pratiti na sajtu i Facebooku.

Restoran Džakarta

Restoran naših roditelja u koji će ići i naša deca. Ako niste ljubitelj, tamo ćete zavoleti i pivo. Kompletan meni možete videti na sajtu, i pratiti na njihovom profilu.

2 Komentara
  1. damir kaže

    pilence je uzas hrana im je nikakva……….

  2. gazda kaže

    GNEZDO JE U SRBIJI VRH PILECEG HEDONIZMA !

Komentari