fbpx
Saturday, September 24, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorBoooX elektro-pop bend osvaja publiku novim hitom

BoooX elektro-pop bend osvaja publiku novim hitom

Jedan od najpoznatijih elektro pop bendova u regionu, Booox, vratio se u novom ruhu, sa novim albumom i jos jednom obradovao slušaoce širom sveta. Ovaj sarajevski duo specifičnim po trakama koje bude emocije, upravo je objavio i novi video spot za pesmu „Kako dotakla me” sa albuma PoluTon.

Sam spot o kome se dosta priča kako u regionu tako i kod nas, govori o neprestanoj borbi muškaraca i žena na ljubavnom planu.

Dominacija, kao tema za večitu borbu zbog nefleksibilnosti i na jedinstven način kroz sparing muškarca iz svemira i žene koja iz subjektivnog plana, zadaju udarce jedno drugom na metaforičan način.

Neobičnim koloritom spot se približio današnjem modernom vremenu, u kom je izgleda jednim sve dozvoljeno, a drugim sve zabranjeno.

Zakon ipak nije za sve isti u okruženju kojem živimo.

Elektro-akustični bend Booox čine kreativni dvojac Mirza Golo i Berin Tuzlić koji redovno i tokom pandemije priređuju online live performanse iz svojih domova i na taj način omogućuju da dobra muzika i vibracije dođu i do druge strane sveta gde ima ljubitelja dobrog zvuka i energije.

Kao poklon za Novu godinu BoooX poklanja link sa albumom koji se može preuzeti ovde.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img