fbpx
Naslovna » Reflektor » BoooX elektro-pop bend osvaja publiku novim hitom

BoooX elektro-pop bend osvaja publiku novim hitom

Jedan od najpoznatijih elektro pop bendova u regionu, Booox, vratio se u novom ruhu, sa novim albumom i jos jednom obradovao slušaoce širom sveta. Ovaj sarajevski duo specifičnim po trakama koje bude emocije, upravo je objavio i novi video spot za pesmu „Kako dotakla me” sa albuma PoluTon. Sam spot o kome se dosta priča […]

Dopunjeno: 06. 09. 2023.

Jedan od najpoznatijih elektro pop bendova u regionu, Booox, vratio se u novom ruhu, sa novim albumom i jos jednom obradovao slušaoce širom sveta. Ovaj sarajevski duo specifičnim po trakama koje bude emocije, upravo je objavio i novi video spot za pesmu „Kako dotakla me” sa albuma PoluTon.

Sam spot o kome se dosta priča kako u regionu tako i kod nas, govori o neprestanoj borbi muškaraca i žena na ljubavnom planu.

Dominacija, kao tema za večitu borbu zbog nefleksibilnosti i na jedinstven način kroz sparing muškarca iz svemira i žene koja iz subjektivnog plana, zadaju udarce jedno drugom na metaforičan način.

Neobičnim koloritom spot se približio današnjem modernom vremenu, u kom je izgleda jednim sve dozvoljeno, a drugim sve zabranjeno.

Zakon ipak nije za sve isti u okruženju kojem živimo.

Elektro-akustični bend Booox čine kreativni dvojac Mirza Golo i Berin Tuzlić koji redovno i tokom pandemije priređuju online live performanse iz svojih domova i na taj način omogućuju da dobra muzika i vibracije dođu i do druge strane sveta gde ima ljubitelja dobrog zvuka i energije.

Kao poklon za Novu godinu BoooX poklanja link sa albumom koji se može preuzeti ovde.

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  7 razloga zbog kojih deluješ kao sirotinja, iako to nisi

  Zamislimo situaciju da si bankar koji radi na odeljenju kredita. Dolazi ti čovek koji želi da podigne kredit za svoj [...]

  Ugasite internete: Majke koje pokušavaju da preko dece budu popularne haraju njime!

  Ovih dana sve češće i češće, uglavnom u sebi, ali ponekad i na glas izgovorim rečenicu: Ugasite internete, vreme je. [...]

  Devedesete? Pali, bre!

  S obzirom da sam novinarstvom, i to onim muzičkim, u Srbiji & Beogradu, počeo da se bavim upravo početkom devedesetih, [...]

  Najjače niške fore i fazoni

  Najsmešniji niški izrazi, fazoni i poređenja.
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ