fbpx
Sunday, September 25, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektordRUMELODY predstavlja opasan set Like A Danger

dRUMELODY predstavlja opasan set Like A Danger

dRUMELODY je dušu beogradskog klabinga nekako već dobro osetio. I na svom prvom nastupu pre tri godine na festivalu „Devet“ potpuno raspametio publiku, dok su mu ostale kolege „skinule kapu“ jer, kako su i tada rekli „ovakav live nastup retko se doživi u našoj prestonici, koja je upravo poznata po šarolikom klabingu.

Iako je mnoge već obradovala vest da će naam se uskoro naš „svemirski komšija“ nakon ture u Dubaiju pridružiti na nastupu u Beogradu i to 4. februara u Poletu, nažalost zbog bolesti odnosno pozitivnog testa na kovid neće biti u mogunosti da nam priredi žurku godine.

Do novog datuma kada će nastupati možemo da uživamo u novom spotu „Jack O Boy“ koji odiše svežim progresivnim zvukom koji vuče na techno i pravi je mamac za dance floor.

dRUMELODY je dešifrovao neki novi, još neistraženi deo većine muzičkog ukusa i od poslednjeg atmosferičkog albuma “Freedom of Imagination” stigao do malo progresivnijeg singla „Jack-O-Boy-a“.

„Jack O Boy“ dobio je i svoj spot i to sasvim spontano prema rečima umetnika Drumelody-a.
Kako kaže, “ montiran je spontano, upravo od sirovih snimaka koji su mu prijatelji poslali sa BLart festa na kom je nastupao.

Prvo izvođenje trake dogodilo se na Blart Festu u Banja Luci, kada je Drumelody imao svirku i humanitarnu izložbu strip naslovnica autorakih stripova na kojima je radio. Istovremeno je puštana i projekcija njegovih art animiranih filmova i panel gde je razgovarano o našem inspirativnom okruženju.

Publici se na prvo slušanje momentalno dopala traka „Jack O Boy“ koja nas bukvalno vodi na dance floor, a po reakciji publike reklo bi se da imamo novi hit u regionu elektronske muzike.
Do druženja i novog nastupa u Beogradu slušamo „Jack o Boy“ i pripremamo se za žurku dobrog vajba i kvalitetnog zvuka!

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img