fbpx
0
02.10.2023.

NAJČITANIJE

REFLEKTORdRUMELODY, regionalni multimedijalni umetnik objavio spot za New Land, traku sa albuma...

dRUMELODY, regionalni multimedijalni umetnik objavio spot za New Land, traku sa albuma “Freedom of Imagination”

Berin Tuzlić, pozatiji široj javnosti iz muzičkog sveta pod umetničkim pseudonim Drumelody, objavio je spot za traku "New Land” sa novog albuma "Freedom of imagination”.

Pored vrhunske produkcije koju je podržao svojom recenzijom i naš najpoznatiji artist Dejan Milićević, pesma je laganog inteziteta, a tematika u skladu sa situacijom koja nas je sve pokorila u ovoj nemilosrdnoj 2020. godini.

Osećaj ukusa, mirisa, a danas i dodira, ništa drugo neće donieti nego tupilo.

Inteligencija je na kolenima.

Sve su to podsvesne poruke koje su nam različitim, novim “on line doktrinama” koje ne poznajemo, servirane na meniju za doručak svakog jutra, putem različitih medija i drugih izvora (ne)istina. Ali da ne bismo razmišljali kome verovati i bacali sami sebe u depresiju postoji jedna predivna stvar koja nam pomaže da se osnažimo, da nam ulije nadu da postoji bolje i da se polako ali sigurno približavamo tome. Postoji nešto što nas umiruje i odvodi u druge svetove, a to je muzika.

dRUMELODY nam donosi novi muzički spot kao jedinstvenu video priču – ono što mnogi i ne vide, i ne čuju, a vide i sve čuju, i razumeju.

Pripovedajući pesmom i videom, NewLand ostavlja jedan zapis vremena u kojem danas živimo.

Pogledajte novi spot dRUMELODY za pesmu NewLand.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img