fbpx
Sunday, September 25, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorOvo može da odvali samo folk pevačica: Estradne fraze

Ovo može da odvali samo folk pevačica: Estradne fraze

Međutim, kad estradni umetnici i novinarčići nisu nešto raspoloženi za ovakve ekskluzive, prinuđeni smo da čitamo neke opeglane, pljunute pa opet prežvakane izjave. Evo najfrekventnijih…

Operisala sam nos zbog devijacije

Ovo slušamo još iz ere Dragane Mirković, kad je ubeđivala novinare Sabora zašto je morala da skrati kljun. Ok, znamo da surlica  izaziva trajne komplekse i osećaj nesigurnosti (“niko neće da mi ga stavi u usta, jer mu je kraći od mog nosa”), al’ nemojte više lagati narod o devijacijama i problemima sa disanjem.

Nisam imala nepristojnu ponudu

“Možda to ove neke kuravele što prave javašluk po dijasporu, ali ja ne!”
A ono kad izlazite iz đakuzija pa vam se bradža ocrtava kroz penu? Ili kad se guzite po bazenu sa sve mokrim gaćama upalim u guzicu? Pa ko bi pomislio tako čedne da vas arči za keš? Dobro, možda su se krimosi i gazde malo kultivisali pa vam prvo šalju profakturu, ko će ga znati…

Smršala sam pomoću režima, ne liposukcije

Kakva liposukcija??? Eto takva! Zabode ti čika doca neke turbine u debele none, pa krene da isisava, baš kao kad se cede čvarci. Kako znamo da se niste istopile od silne vežbe i lubenica koje ste proždrale? Tako što vam salo ostaje na rukama i leđima, te uz tanke noge izgledate kao manekenke za Mišelin gume!

Muškarci me se plaše

Kad osvanu pored tebe pogotovo, što je i logično, jer ti u međuvremenu spadnu obrve (ako nisu tetovirane) i klipsetine. Ma znate na šta one misle. Kad ih vidi muškarac onako samouverene, visprene i odlučne kako nasred “Malog Takova” recutuju “O klasje moje” naravno da im se tresu gaće da priđu takvoj moralnoj i estetskoj gromadi.

Korigovala sam usne iz zdravstvenih razloga

E, ovo je ultimativni hit! Koji to zdravstveni razlog postoji (osim zečije usne) da se napune silikonima? Da im ne propuštaju usta pri oralnom seksu? Lepo sestro reci da si dojena turšijom, i da si rešila malo da se popraviš, nije to sramota.

Imam pesmu koja će biti hit

A tek ovo koliko smo puta čuli? “Biće to pravi letnji hit, dugo se krčkao, klinke na Ambisu će da se popnu na krov od sreće, treštaće iz svake ukradene bembare, a spot će biti nešto neviđeno na ovim prostorima! Planiram da angažujem hor vlaških devojaka i sumo rvače kako đuskaju na bombardovanoj zgradi generalštaba.” I šta uvek bude na kraju? Jedno veliko ništa, na kraju i one same zaborave šta su pevale.

Nemam silikone, na meni je sve prirodno

A i prirodno si glupa. Šta smo mi kao ćoravi? Čak i tinejdžer koji obitava u kupatilu zna kako izgleda pad prirodnih dojki, tako da nemo’ nama da prodaješ maglu. Takođe, pošto sponzori štede na vama, sve češći su slučajevi “razrokih” sisa (kad ode svaka na svoju stranu) i razmontiranih, kad izgleda kao da umesto silikona ima implantiranu kesu majoneza.

Nisam u šemi sa svakim s kim popijem kafu pa me slikaju

Jasno, ti si jedna poštena treba iz patrijarhalne porodice. Ali zašto onda, kog đavola zoveš novinare svaki put kada ideš negde da piješ kafu? Povedi onda predsednika kućnog saveta il’ popi’ kafu sama, daj mu ga malo na kežualnosti, ekskluziva je izvaljena.

Volim da čitam

Svi se sećamo sabranih dela Ane Karenjine i Tolstojevskog. Mora da je bilo nekog šmeka između njih dvoje, tamo u 15. veku. Ne znamo ima li još neko da veruje kad naše umetnice izjave kako vole da čitaju. Naravno, kad ih čovek upita koje im je omiljeno delo, to su obavezno Alhemičar, Da Vinčijev kod, Grešnica i Biblija. Simbolično.

Ne pričam o emotivnom životu

“Svaki razlaz je bolan, i neću pričati o tome jer je to privatna stvar.” Kad ono đoka, nikom više nije zanimljiva, mora se ustalasati javnost: “Imam pozdane informacije da se koleginica koja mi je otela dilbera bavi crnom magijom i to ću dokazati na sudu!” Naravno, na kraju obavezno ide samoanaliza “emotivac sam po prirodi”.

Droga? Šta je to?

Dok se muške kolege javno hvališu kako su do sad pošmrkali pekaru Klas, dame se striktno ograđuju od toga. Mislim, one znaju da se to tamo negde radi, ali, na koju rupu se konzumira nemaju blage veze. Isto važi za šljokanje – vole dobru kapljicu, ali daleko od toga da su poročne.

3 KOMENTARI

  1. Јао и мени улепша дан! Коначно да негде видим своју илустрацију а да није на фејсбуку. 🙂 Чланак је ВР’, таман да нас насмеје на овај суморан и досадан дан. 😉

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img