fbpx
Naslovna » Promo » Najavljena peta Konverzija: Na jubilarnom izdanju 20 vrhunskih stručnjaka i nekoliko noviteta

Najavljena peta Konverzija: Na jubilarnom izdanju 20 vrhunskih stručnjaka i nekoliko noviteta

Peto izdanje jedne od najznačajnijih konferencija za digitalni marketing u regionu, Konverzija, održaće se 29. i 30. aprila u Banjoj Luci. Ove godine organizatori su okupili sve predavače koje je publika prethodnih godina ocijenila kao najbolje, a uvedeni su i neki noviteti koji će biti od izuzetne koristi učesnicima. Cilj je i dalje isti – […]

Dopunjeno: 10. 06. 2023.

Peto izdanje jedne od najznačajnijih konferencija za digitalni marketing u regionu, Konverzija, održaće se 29. i 30. aprila u Banjoj Luci. Ove godine organizatori su okupili sve predavače koje je publika prethodnih godina ocijenila kao najbolje, a uvedeni su i neki noviteti koji će biti od izuzetne koristi učesnicima. Cilj je i dalje isti – kvalitetna edukacija iz oblasti marketinga.

 

Konferencija Konverzija iz godine u godinu donosila je razne novitete i poboljšanja, sa fokusom na pružanje korisnih predavanja iz oblasti digitalnog marketing, zbog čega je uspjela da postane edukativni događaj koji se ne propušta.

Jubilarno održavanje će obilježiti svi dosadašnji najbolji segmenti – od nagrađenih predavača tokom prethodnih godina održavanja, preko unapređenih klinika tokom kojih se uživo analiziraju sajtovi, kampanje i profili učesnika, do sjajnih partnera i propratnih sadržaja.

 

Prodaja je počela u decembru prošle godine i već oko 70% kapaciteta je popunjeno. Organizatori zato apeluju da svi zainteresovani svoje mjesto obezbjede kupovinom ulaznice na www.konverzija.org što prije.

 

“Zbog korisnosti i primjenjivosti lekcija koje pružimo, iz godine u godine nam dolaze isti učesnici, a broj zainteresovanih se povećava konstantno. To je dokaz kvaliteta. Neke agencije i kompanije šalju i po 15-20 članova svojih timova i ne propuštaju Konverziju nikada. Zbog toga se ulaznice brzo rasprodaju, a sama lokacija održavanja je takva da ne možemo povećavati kapacitet jednom kada popunimo predviđenih 500 mjesta”, kažu organizatori.

 

Do 1. aprila je aktuelan i popust 10%, koji možete ostvariti korištenjem koda MOODIRANJE  tokom procesa narudžbe ulaznica na zvaničnom sajtu. Nakon toga, ulaznice će biti dostupne samo po punoj cijeni , u slučaju da se do tada ne rasprodaju.

 

Pored redovnih sadržaja, organizatori će nastaviti još jednu dobru tradiciju, a to je humanitarni aspekt događaja. Od svake prodane ulaznice 17 EUR će biti donirano organizaciji SOS dječija sela u BiH. Misija ove organizacije jeste pružanje stotinama djece toplo porodično okruženje, ljubav, osjećaj pripadnosti i edukaciju. Ukratko, priliku za bolju budućnost, što je ujedno cilj Konverziju u svakom pogledu.

 

Sve dodatne informacije, uključujući kompletan program i predavače koji će predavati, možete pogledati na www.konverzija.org.

NAGRAĐUJEMO ČITAOCE

Kod za popust je MOODIRANJE. ISKORISTITE 10% popusta!

(važi do 01.04.2023)

POGLEDAJTE KAKO JE PROTEKLA KONVERZIJA #4 2022. GODINE

 

 

 

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  Ugasite internete: Majke koje pokušavaju da preko dece budu popularne haraju njime!

  Ovih dana sve češće i češće, uglavnom u sebi, ali ponekad i na glas izgovorim rečenicu: Ugasite internete, vreme je. [...]

  Srpske antologijske face: Ko su zapravo bili Ludi Nasta, Dragička, Radio Mileva…

  Otkrivamo ko su zapravo Ludi Milojko, Radio Mileva, Dragička, Ludi Nasta...

  “Intelektualac” – zapravo samo diplomirani primitivac

  Slobodan Jovanović (1869-1958.) je bio naš cenjeni pravnik, istoričar, književnik i političar tadašnje Kraljevine Jugoslavije, čiji je značaj nemerljiv i [...]

  7 razloga zbog kojih deluješ kao sirotinja, iako to nisi

  Zamislimo situaciju da si bankar koji radi na odeljenju kredita. Dolazi ti čovek koji želi da podigne kredit za svoj [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ