fbpx
Monday, October 18, 2021

NAJČITANIJE

Karijera i biznisOD DAVOSA DO BEOGRADA: Balkan Biznis Forum, poslovni događaj godine!

OD DAVOSA DO BEOGRADA: Balkan Biznis Forum, poslovni događaj godine!

Ovog puta u goste nam dolazi Herminia Ibara, članica članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više; kojoj će se pridružiti još dva svetski priznata predavača iz biznisa Paul Voulle i Ketherine Watson, eksperti za transformaciono liderstvo i komunikacije.

Kao jedna od najuticanjijih mislilaca menadžmenta i liderstva današnjice, Prof. Herminia Ibarra će održati autorsku i interaktivnu radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu – “Act like a LEADER think like a LEADER”, koja odbacuje standardne smernice za razvoj liderstva, i predstavlja aktuelne načine razmišljanja, poslovne tehnike i alate, koje primenjuju najuspešnije kompanije u svetu!

Njoj će se pridružiti i Paul Voulle, CEO  Bellevue Advisors, međunarodni poslovni konsultant, strateški savetnik Japanske Investicione Banke i savetnik kompanija na NASDAQ i DAX listi, koji će održati predavanje “Leading Through Rocky Waters – The Straight Shooter’s Guide to Business Success”.

Katherine Watson, Senior Marketing Direktor, Fortune 500 LexisNexis Risk Solutions kompanije, ekspert za za vođenje marketing komunikacija različitih timova u toku ekspanzije na nova tržišta i krizne komunikacija održaće predavanje “Visionary leadership communications”.

Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

Snažni timovi sa visokom motivacijom postižu najbolje rezultate. Zbog toga mnogi naši klijenti dovode ceo svoj menadžerski tim na naše događaje.

Kada naučite nešto zajedno i imate zajedničko razumevanje budućih izazova i mogućnosti, možete stvorit ibolju budućnost za svoju kompaniju. Kompanija ne može da raste ako njeni lideri ne rastu.

Već treći put zaredom Balkan Biznis Forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosphere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni ljudi.

Sve je počelo inicijativom koja bi ponudila nešto više od tradicionalnog tipa poslovnih i marketinških konferencija i događaja. Cilj je bio jasan – obezbediti stimulaciju i alate koji bi pomogli preduzetnicima i menadžerima u regionu da usvoje u svetu aktuelne metodologije rada i savremene načine razmišljanja.

Balkan Biznis Forum je jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u region i šire. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i nastojimo da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje vas pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja vas nadahnutim.

Uz edukativne radionice, uživajte u druženju, networkingu, razmeni ideja, inspiraciji i motivaciji.

Možda vašu sledeću veliku ideju ili poslovni kontakt pronađete upravo na Balkan Biznis Forumu 2019.

Pridružite nam se 07. novembra, od 09 do 17 časova u Kombank Dvorani, nekadašnjem Domu Sindikata.
Ulaznice možete kupiti već danas na www.bbforum.rs vebsajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Preporuka urednika:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

spot_img

Dopašće ti se i ovo: