fbpx

Ovi maturanti su budućnost Srbije! Došli su na genijalnu ideju kako da na ekskurziju idu njihovi drugari koji nemaju dovoljno novca

S obzirom na okolnosti u kojima su odrastali, imamo i više nego dobre klince. Poslednji slučaj koji to dokazuje su maturanti jedne srednje škole koji su se našli pred teškim izazovom.

Naime, u septembru ove godine zakazana je njihova maturantska ekskurzija. Problem je nastao kada su shvatili da nekoliko njihovih drugara nije u finansijskoj mogućnosti da ide na matursku ekskurziju. Iz agencije su im izašli u susret i dali jedno gratis mesto, međutim, maturanti su odlučili: ili idu svi, ili niko!

Stoga su došli na ideju: zajedničkim snagama će skupiti potrebni novac.

Odlučili su da unovče svoja znanja i veštine i podelili se po grupama od kojih je svaka zadužena za nešto. Vođa “radne akcije”, Dragana Možek, objavila je oglas koji prenosimo u celosti u kom nudi njihove usluge.

Dragi drugari,

moje odeljenje i ja organizujemo humanitarnu akciju i bilo bi strava ukoliko biste hteli da se uključite.

Naime, početkom septembra bi trebalo da krenemo na matursku ekskurziju i voleli bismo da idemo svi skupa. Ipak, nekoliko učenika nije u mogućnosti da krene sa nama iz finansijskih razologa, a jedan gratis koji dobijamo od agencije nam nije dovoljan da rešimo problem. Zato smo odlučili da do juna sami zaradimo novac nudeći čitavu paletu usluga! (smiley)

Pazite sad:

1. Ako radite u velikim poslovnim zgradama u blizini Ušća, GTZ-a i Sava Centra, a potreban vam je potrčko koji bi doneo klopu ili kafu, otišao u poštu i tako dalje, imamo 32 volontera.

2. Ako su vašim firmama potrebni fizikalci za rad vikendom, imamo 13 sedamnaestogodišnjih rmpalija.

3. Ako vam je u večernjim satima potreban babysitting za vaša čeda, na raspolaganju vam je 19 savesnih, vrednih i veselih devojčica.

4. Ako je vašoj deci potrebna pomoć u savlađivanju gradiva u osnovnim školama, nudimo časove matematike, srpskog srpskog, fizike, hemije, engleskog i nemačkog jezika na teritoriji Novog Beograda. (preporuka razrednog starešine: imamo štrebera za svaku materiju – srednja ocena odeljenja 4,23).

5. Ako slavite rođendan ili vam je potreban ketering u vidu svih vrsta kolača, torti, kiflica, knedli, galeta, sendviča i salatica, u pripravnosti pored dece imamo i jednu razrednu i preko 30 mama i baka, tako da garantujemo da ne postoji gastronomska želja koju nismo u mogućnosti da ostvarimo.

6. Ako ste raspoloženi za degustaciju, pozovite nas da vam jedan dan donesemo domaće kolače, kafu i čajeve u kancelarije. Bićete oduševljeni!

Ako imate još neki poslić koji bi za vas ili vašu kompaniju mogao da odradi jedan gimnazijalac ili gimnazijalka ili par njih, javite se! (smiley) I delite dalje! ❤️

Dragana Možek,
069682406
dragana.mozek@outlook.com

Preporuke s weba

  1. Mina kaže

    Koliko kosta ekskurzija za jednog maturanta ?! Voljna sam da pomognem

Komentari