fbpx
Monday, June 27, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahDruštvoOvi maturanti su budućnost Srbije! Došli su na genijalnu ideju kako da...

Ovi maturanti su budućnost Srbije! Došli su na genijalnu ideju kako da na ekskurziju idu njihovi drugari koji nemaju dovoljno novca

S obzirom na okolnosti u kojima su odrastali, imamo i više nego dobre klince. Poslednji slučaj koji to dokazuje su maturanti jedne srednje škole koji su se našli pred teškim izazovom.

Naime, u septembru ove godine zakazana je njihova maturantska ekskurzija. Problem je nastao kada su shvatili da nekoliko njihovih drugara nije u finansijskoj mogućnosti da ide na matursku ekskurziju. Iz agencije su im izašli u susret i dali jedno gratis mesto, međutim, maturanti su odlučili: ili idu svi, ili niko!

Stoga su došli na ideju: zajedničkim snagama će skupiti potrebni novac.

Odlučili su da unovče svoja znanja i veštine i podelili se po grupama od kojih je svaka zadužena za nešto. Vođa “radne akcije”, Dragana Možek, objavila je oglas koji prenosimo u celosti u kom nudi njihove usluge.

Dragi drugari,

moje odeljenje i ja organizujemo humanitarnu akciju i bilo bi strava ukoliko biste hteli da se uključite.

Naime, početkom septembra bi trebalo da krenemo na matursku ekskurziju i voleli bismo da idemo svi skupa. Ipak, nekoliko učenika nije u mogućnosti da krene sa nama iz finansijskih razologa, a jedan gratis koji dobijamo od agencije nam nije dovoljan da rešimo problem. Zato smo odlučili da do juna sami zaradimo novac nudeći čitavu paletu usluga! (smiley)

Pazite sad:

1. Ako radite u velikim poslovnim zgradama u blizini Ušća, GTZ-a i Sava Centra, a potreban vam je potrčko koji bi doneo klopu ili kafu, otišao u poštu i tako dalje, imamo 32 volontera.

2. Ako su vašim firmama potrebni fizikalci za rad vikendom, imamo 13 sedamnaestogodišnjih rmpalija.

3. Ako vam je u večernjim satima potreban babysitting za vaša čeda, na raspolaganju vam je 19 savesnih, vrednih i veselih devojčica.

4. Ako je vašoj deci potrebna pomoć u savlađivanju gradiva u osnovnim školama, nudimo časove matematike, srpskog srpskog, fizike, hemije, engleskog i nemačkog jezika na teritoriji Novog Beograda. (preporuka razrednog starešine: imamo štrebera za svaku materiju – srednja ocena odeljenja 4,23).

5. Ako slavite rođendan ili vam je potreban ketering u vidu svih vrsta kolača, torti, kiflica, knedli, galeta, sendviča i salatica, u pripravnosti pored dece imamo i jednu razrednu i preko 30 mama i baka, tako da garantujemo da ne postoji gastronomska želja koju nismo u mogućnosti da ostvarimo.

6. Ako ste raspoloženi za degustaciju, pozovite nas da vam jedan dan donesemo domaće kolače, kafu i čajeve u kancelarije. Bićete oduševljeni!

Ako imate još neki poslić koji bi za vas ili vašu kompaniju mogao da odradi jedan gimnazijalac ili gimnazijalka ili par njih, javite se! (smiley) I delite dalje! ❤️

Dragana Možek,
069682406
dragana.mozek@outlook.com

1 COMMENT

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img