fbpx
Naslovna » Promo » Prvi put u Srbiji: Mobilni telefon + broj + internet bez ugovorne obaveze!

Prvi put u Srbiji: Mobilni telefon + broj + internet bez ugovorne obaveze!

Da li ste znali da Srbija ima još jednog mobilnog operatera? Niste? Da, ima. I to, možda, najinovativnijeg na tržištu. Upoznajte se Globaltelom – mobilnim operaterom nove generacije.

Dopunjeno: 06. 09. 2023.

Globaltel je virtuelni mobilni operater osnovan 2016. godine sa željom da se inovacije u oblasti internet i telekomunikacija plasiraju i na srpsko tržište.

Ovaj model, do sada neviđen na našem području, naišao je na prihvatanje od takozvanih early adoptersa, odnosno, ljudi otvorenih ka inovacijama, naročito u tehnologiji.

Ukratko, korišćenje usluga Globaltel sistema može se opisati ovako: u zavisnosti od tvojih potreba, sam biraš i modifikuješ paket usluga, a da pritom nisi uslovljen ugovornom obavezom.

Primera radi, prepaid SIM kartica naročito je popularna među mlađom populacijom – kojoj je najvažnije surfovanje po internetu, kao i među strancima.

Globaltel prepaid SIM kartica ti pruža internet tarife najjače brzine po izuzetno povoljnim cenama

Kupovinom ove kartice po ceni od 750,00 RSD, dobijate 4GB interneta i 50,00 RSD kredita. Ukoliko uz nju instalirate Globaltel aplikaciju i povežete je sa karticom, dobijate još 4GB interneta. Dakle, ukupno 8GB koje možete iskoristiti u  roku od 30 dana.

Pozivni broj je 067.

Po isteku roka od 30 dana, uplatite kredit na bilo kom prodajnom mestu Moj Kiosk ili drugim bolje snabdevenim prodajnim mestima širom zemlje, a nakon toga pozivom na *100# ili putem Globaltel aplikacije odaberite jedan od Globaltel prepaid paketa.

Ukoilko dopunite kredit pre isteka paketa, sve preostale gigabajte prebacujete u naredni mesec. Prilično cool, zar ne?

Uz Globaltel aplikaciju imate mogućnost da uživate uz svoje omiljene TV kanale uvek i svuda. Sve što trebate da uradite je da stavite SIM karticu, podesite APN na svom telefonu, skinete aplikaciju i užiivate bez granica.

 

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  7 razloga zbog kojih deluješ kao sirotinja, iako to nisi

  Zamislimo situaciju da si bankar koji radi na odeljenju kredita. Dolazi ti čovek koji želi da podigne kredit za svoj [...]

  Devedesete? Pali, bre!

  S obzirom da sam novinarstvom, i to onim muzičkim, u Srbiji & Beogradu, počeo da se bavim upravo početkom devedesetih, [...]

  Izašao sam u grad i pravio se “Englez”: Šta mislite kako sam se proveo?

  Za ovu priču znao je samo meni blizak krug ljudi. Odlučio sam da je podelim uz upozorenje - ne pokušavaj [...]

  Bonžur bičizzz: A ko će nas “normalne” da zaštiti?

  Da nas posmatra neko sa strane, tačno bi pomislio da je Srbija raj za "ugrožene vrste" i "manjine". Ajde čik [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ