fbpx
Saturday, September 24, 2022

NAJČITANIJE

MagazinStajlišSuzana Perić oduševila novom kolekcijom predstavljenom na Borskom jezeru

Suzana Perić oduševila novom kolekcijom predstavljenom na Borskom jezeru

Suzana Perić je u hotelu “Jezero“ prikazala novu kolekciju za proleće/leto “Most Wanted”, koju čine modeli koji mladu urbanu ženu podržavaju u njenoj potrebi za izražavanjem slobode i nezavisnosti.

Ona je uvek svoja i jedinstvena, uvek zna šta hoće i može, spremna za nastupajuće leto, bilo da ga provodi na vrelom asfaltu ili na nekoj egzotičnoj mondenskoj destinaciji. Modeli su izrađeni od prirodnih materijala, kao što su pamuk i svila, inspirisani 80-tim godinama prošlog veka sa daškom boemskog stila.

U kolekciji će moći da se vide elegantno ukrojena odela i haljine, naglašeni naramenicama i istaknutim strukom, svečane haljine izrađene od ekskluzivne svile sa unikatnim printom, ali i lepršave pamučne haljine, kao i suknje i bluze zanimljivih dezena. Kao i sve dosadašnje kolekcije Suzane Perić, i kolekcija “Most Wanted” slavi ženstvenost kroz krojeve i materijale koji laskaju ženskoj figuri, a tu su i metalni detalji koji ističu i podržavaju hrabrost žene.

Prezentacija kolekcije Suzane Perić praćena je umetničko-plesnim performansom plesača Instituta za umetničku igru.

Događaju u hotelu “Jezero” na Borskom jezeru prirustvovale su brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života: Suzana Mančić, Rastko Janković, Dragana i Nebojsa Grnčarski, Tanja Rađenović, Blagoje Spaskovski kao i mnogi gosti iz Bora i okoline.

Specijalna gosća Suzane Perić i hotela “Jezero” u Boru bila je pevačica Jelena Rozga, koja je publiku podigla na noge svojim popularnim numerama, a u ulozi manekena pojavila se glumica Katarina Radivojević.

Gosti koji su tri dana uživali na Borskom jezeru i u hotelu “Jezero”, imali su prilike da obiđu i rudarsko okno RTB Bor, da uživaju u kafiću “Jama” koji se nalazi 400m pod zemljom, kao i u prirodnim lepotama koje okružuju Borsko jezero podno Crnog vrha i ekskluzivnim sadržajima hotela “Jezero”.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img