fbpx
Sunday, October 24, 2021

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorTek počeli, a prže rok k'o matori: SickTer objavio spot i pesmu...

Tek počeli, a prže rok k’o matori: SickTer objavio spot i pesmu “Ja sam se zajebo”

Sickter je alternativna rok trojka nastala krajem 2017. godine u Negotinu, spajanjem tri individualca sa ciljem pravljenja iskrene muzike u kojoj možete čuti svaku njihovu emociju. Žanrovski se trude da budu neodređeni, pa se u njihovoj muzici mogu naći različiti uticaji.

Prvi singl govori o ljutnji na život i ljudskoj potrebi da uvek druge vidimo u boljoj poziciji od nas samih, poručuju Sickter momci.

– Ovim singlom počinjemo jednu seriju od par spotova koje ćemo objavljivati u narednom periodu, kao najavu za naš debitantski album. On je zamišljen kao konceptualni album koji prati protagonistu kroz razna psihološka stanja i njegovo snalaženje u njima. Takođe, imamo nekoliko zakazanih koncerata kojima započinjemo promovisanje albuma, a datumi svirki će biti objavljeni uskoro – poručuju članovi benda Sickter.

Ceo spot uradio je David Mađar sa kojim se bend sjajno razumeo i koji je vizuelno odlično dočarao pesmu, dok je audio produkciju potpisao Luka Matković iz studija Citadela Sound Production.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Preporuka urednika:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

spot_img

Dopašće ti se i ovo: