fbpx
Tuesday, September 27, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorTek počeli, a prže rok k'o matori: SickTer objavio spot i pesmu...

Tek počeli, a prže rok k’o matori: SickTer objavio spot i pesmu “Ja sam se zajebo”

Sickter je alternativna rok trojka nastala krajem 2017. godine u Negotinu, spajanjem tri individualca sa ciljem pravljenja iskrene muzike u kojoj možete čuti svaku njihovu emociju. Žanrovski se trude da budu neodređeni, pa se u njihovoj muzici mogu naći različiti uticaji.

Prvi singl govori o ljutnji na život i ljudskoj potrebi da uvek druge vidimo u boljoj poziciji od nas samih, poručuju Sickter momci.

– Ovim singlom počinjemo jednu seriju od par spotova koje ćemo objavljivati u narednom periodu, kao najavu za naš debitantski album. On je zamišljen kao konceptualni album koji prati protagonistu kroz razna psihološka stanja i njegovo snalaženje u njima. Takođe, imamo nekoliko zakazanih koncerata kojima započinjemo promovisanje albuma, a datumi svirki će biti objavljeni uskoro – poručuju članovi benda Sickter.

Ceo spot uradio je David Mađar sa kojim se bend sjajno razumeo i koji je vizuelno odlično dočarao pesmu, dok je audio produkciju potpisao Luka Matković iz studija Citadela Sound Production.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img