fbpx
Friday, December 2, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektor5 decenija čistog rokenrola: YU grupa u Festu 27. oktobra

5 decenija čistog rokenrola: YU grupa u Festu 27. oktobra

Ovakva intimna druženja u klubovima su možda nešto na šta njihova publika nije navikla, ali je sigurno priželjkivala. Bliži kontakt sa publikom je nešto  čega su se i članovi Yu grupe uželeli: “Neposrednost i intimnost koje imaju klubovi nemaju veliki prostori. Uželeli smo se da sa bine publiku gledamo oči u oči. To je posebna inspiracija za muziciranje.”

Yu grupa: Sve se menja, samo oni opstaju

Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv – već 48 godina zajedno se bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970. godine osnovali su Yu grupu, i narednih 48 godina, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.

U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime, i za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. 

Dragi, Žika, Pera i Žule garantuju da će ovo biti sasvim posebno veče, budite i vi njegov deo, na vreme obezbedite ulaznicu za ovo druženje sa najvećima!

Prvih 100 ulaznica po ceni od 1200 dinara već je rasprodato! Ulaznice po ceni od 1400 dinara mogu se kupiti u klubu Fest kao i u Felix shopu (TC Sremska). Ulaznice će na ulazu, ako ih bude, koštati 1500 RSD.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img