fbpx
Sunday, September 25, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektor"Ako moram sve sama, zašto si onda tu": "The Bite" objavio novi...

“Ako moram sve sama, zašto si onda tu”: “The Bite” objavio novi singl “Da znaš”

Ona je jaka, sposobna i samostalna, ona može sve. On može samo da se opusti kada je kraj nje. Da li?

– Ova pesma zapravo ima dva lica. Jedno njeno lice kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti ne moraš da brineš, kada nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu – kaže pevačica Ljiljana Zdravković i dodaje – Sami odaberite koji ugao vama više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi.

Pesmu “Znaš“ snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju “King Oliver“ a naći će se na novom albumu benda The Bite koji će se pojaviti do kraja godine.

Bend kaže da je većina pesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za mart i april, kao i da će slušaoci moći da očekuju stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko “rokenrol podžanrova“ uklopiti u jednu lepu priču.

Video ostvarenje za pesmu snimio je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio) a delovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.

Pre početka snimanja albuma, bend će početkom marta objaviti još jedan singl, “We Used To Dance“, a u planu za proleće i leto su i koncertne aktivnosti. Već 15. februara Pančevci će moći da ih slušaju u klubu Jazbina Coyota.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img