fbpx
Sunday, September 25, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahTu i tamoDoček nove 2019. godine uz spektakularan tehno

Doček nove 2019. godine uz spektakularan tehno

Robert Žigrai, poznatiji kao TKNO, jedan je od najpoznatijih DJ-eva u regionu, a za sebe kaže da živi tehno. Slušali su ga Francuzi, Holanđani, Bugari, Tajlanđani, Nemci, Italijani, Mađari, a u Novi Sad stiže kako bi svojim prepoznatljivim bitom širio ljubav na našem stejdžu. U njegovoj ekipi našao se i Andrew Meller koji će u novogodišnjoj noći publici priuštiti pravu rejv poslasticu. Oživljavanjem klasika “Born Slippy” i “Insomnia” koja se popela na drugo mesto “Beatportove” lestvice najprodavanijih traka, napravio je pravi presedan na DJ sceni.

Sugar Lobby, moćna dama za miksetom, osvaja evropske gradove i stiže u Novi Sad. Originalna i provokativna, svojim numerama kupuje publiku, a njeni dinamični i harizmatični setovi prave vrhunsku atmosferu. Uz nju, nastupiće i DJ Miloš Vujović, jedan od najprepoznatljivijih imena “undreground” klaberske scene, a njegovi magični miksevi “voziće” rejvere do kasno u noć.

Kralj sexy bitova i jedan od utemeljivača “underground house” scene, DJ Goya, na GreeNYEu puštaće muziku koja tera na ples te će tako zavrteti pravu čaroliju u vazduhu. U njegovoj ekipi naći će se i DJ Zlatnichi, ime koje su podržale svetske zvezde DJ scene a njegovi mixevi pojavljuju se kao stardard u setovima velikana kao što su Paco Osuna, Leon, Marco Carola, Stefano Noferini, na najvećim svetskim festivalima poput Timewarpa i Sonusa. DJ Runy koji menja stvarnost svojim miksevima pridružiće se ovoj velikoj ekipi 31. decembra, te rejvere ostaviti bez daha. Branko Vuković, podgorički DJ svojom jakom emocijom, energijom koja pršti i kvalitetnim zvukom, publiku će “baciti na kolena” na vrhunskoj GreeNYE žurci.

Dve DJ ekipe, dva stejdža i sati dobrog tehna – zavrteće univerzum!

Budite uz velika imena u novogodišnjoj noći i ukoliko već niste, karte potražite na: bit.ly/GREENYE2019

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img