fbpx
Naslovna » Promo » dRUMELODY: svakog meseca vam plaćamo poreze i namete – uradite svoj posao i aktivirajte #amberalert

dRUMELODY: svakog meseca vam plaćamo poreze i namete – uradite svoj posao i aktivirajte #amberalert

#AMBERALERT postao je glavna tema svih drustvenih mreža sa ciljem da dopre do svesti samog društva i upozori na važnost da sačuvamo decu i podignemo bezbednost na ozbiljniji nivo. dRUMELODY, multimedijalni umetnik koji se dokazao kao pravi majstor u različitim žanrovima elektro muzike, predstavio je upravo novi video singl pod imenom „Charshia“ koji je deo […]

Dopunjeno: 24. 11. 2023.

#AMBERALERT postao je glavna tema svih drustvenih mreža sa ciljem da dopre do svesti samog društva i upozori na važnost da sačuvamo decu i podignemo bezbednost na ozbiljniji nivo.

dRUMELODY, multimedijalni umetnik koji se dokazao kao pravi majstor u različitim žanrovima elektro muzike, predstavio je upravo novi video singl pod imenom „Charshia“ koji je deo novog albuma Electro symphony. Priča koja stoji iza ovog spota je upravo poruka koliko je važna bezbednost dece u danasnje vreme, kao i da nam je AMBER ALERT i te kako, neophodan.

#aktuelno #amberalert #hocemoamberalert #drumelody #drumelodycharshia #charshia #electrosymphony #muzika #muzičkavest #muzickevesti #electro

Iskoristili smo priliku da postavimo pitanje artistu o ovoj važnoj temi koju je i sam prepoznao i mužički u svom stilu obradio.

Smatraš li da cela država, instiicije, mediji treba da  budu složni kad su ovakve situacije u pitanju?

 • Ovo je jedno od najvažnijih pitanja, jer u svakom društvu je potrebno ceniti osnovne stvari, kao što je bezbednost naše dece, bez obzira na pripadnost. To je osnovna svest i zajednički interes svih nas, celokupnog društva i zajednice.

Naposletku, na koji način možemo dodatno da utičemo na sigurnost dece?

 • Na prvom mestu je odgoj, na drugom je okruženje, jer u kakvom je stanju odgoj, bliskost, ljubav u zajednici i koliko je sačuvana porodica, ali je i te kako važno i koliko vam je drzava obezbedila sigurno okruzenje za zivot i odrastanje. Kapitalističkim jezikom rečeno, plaćamo kroz razne dažbine da to i obezbede, a očito da ne rade dobro svoj posao za koji smo ih platili, pa bi im mogli dati i otkaz. 🙂 Bezbednost dece od svih utvara koje vrebaju, bi trebalo biti prioritet.

U video singlu “Charshia” dRUMELODY nam kroz muziku i spot otvara oči na svojevrsan način i upozorava na krhki život današnje dece koja rastu mahom po ulicama, gde na gotovo svakom koraku vrebaju različite brutalnosti, opasnosti,perverzije i nestanak dece.

Od pedofilije, droge, kriminala, pa do svega onoga što za svu decu kako u Sarajevu, Beogradu pa i čitavom svetu predstavlja pretnju.

Svakodnevica koju sada živimo i poznajemo drastično se razlikuje od one od pre 20-40 godina, kada je bilo mnogo više slobode za decu.

#aktuelno #amberalert #hocemoamberalert #drumelody #drumelodycharshia #charshia #electrosymphony #muzika #muzičkavest #muzickevesti #electro

“Charshia” je urađena aranžmanski u saradnji sa studentima Sarajevske muzičke akademije.

Gudački kvartet i trubači nisu odsvirali samo za ovaj song, nego su deo celokupnog projekta novog albuma koji po svemu dosta interesantan.

I opet Drumelody na maestralan način spaja organski zvuk i elektroniku u savršenu simfoniju. A svaka od njih, kao i uvek ima svoju priču koja će biti ispričana.

Interesantno je da ceo album Electro symphony, koji se sastoji od četiri songa, dosta vuče na tvrđi, progresivniji zvuk, dok se neki singlovi mogu okrakterisati kao baš jasan, kvalitetan techno, gde se samo čeka da uskoče u neki set i da se zavrti dobro poznata atmosfera mračnijih bengera.

#aktuelno #amberalert #hocemoamberalert #drumelody #drumelodycharshia #charshia #electrosymphony #muzika #muzičkavest #muzickevesti #electro

Svi mi koji smo prisustvovali live performansima Berina aka dRUMELODY dobro znamo koliki je specifičan doživljaj prisustvovati kompletnom multimedijalnom setu, koji više podseća na nastup velikana svetske muzičke scene nego na regularan dobar party i djuskanje na dancefloaru, što se svakako podrazumeva, pogotovo kad uleti dobro odabran benger koji potpuno razdrma masu.

Do nove žurke u Beogradu, slušamo i gledamo priču “Charshia” i spremamo se za veliki promo nastup!

Zabranjeno je preuzimanje dela ili celog sadržaja bez navođenja i linkovanja izvora u skladu s Moodiranje Uslovima korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Podeli tekst:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Moodiranje newsletter

  nema spamovanja i gluposti. samo kul stvari. jednom sedmično.

  Dopašće vam se još:

  Ovo je nemoguće prevesti strancima: Najluđe fraze od Subotice do Vranja

  Svaki kraj u Srbiji ima svoje specifične izraze koji su potpuno nerazumljivi ljudima koji nisu odatle. Spremite kaficu i pripremite [...]

  (Ne)Zaboravljene boemske legende

  Jedan od razloga zašto se odlazak u kafanu pretvorio u kliše je taj, što su mnoge, izvorno boemske pesme prilično [...]

  Ugasite internete: Majke koje pokušavaju da preko dece budu popularne haraju njime!

  Ovih dana sve češće i češće, uglavnom u sebi, ali ponekad i na glas izgovorim rečenicu: Ugasite internete, vreme je. [...]

  Bonžur bičizzz: A ko će nas “normalne” da zaštiti?

  Da nas posmatra neko sa strane, tačno bi pomislio da je Srbija raj za "ugrožene vrste" i "manjine". Ajde čik [...]
  MOODIRANJE

  © 2011-2023. Moodiranje. Sva prava zadržana. Izrada sajta: ХАЈДУЦИ