fbpx

I ove zime veliki snoubord spektakl u Novom Sadu

Tradicionalno, četvrtu godinu za redom Udruženje “Friška gora” okuplja sve zaljubljenike u ekstremne sportove na novosadskom otvorenom skijalištu.

Za manje od dve nedelje, 28. decembra, na platou SPENS-a, počinje Avalanche Risk CITY JAM, dvodnevni događaj koji će u okviru svog programa ugostiti najbolje skijaše i snoubordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima.

Snoubord kao način života

Prvog dana, u petak 28. decembra, posetioci će uživati u svojevrsnom takmičenju velikana zimskih sportova i njihovim vratolomijama koji u naš grad pristižu iz svih delova Srbije i inostranstva.

Drugi dan, subota, 29. decembar rezervisan je za posetioce svih uzrasta ali prvenstveno za najmlađe Novosađane. U magični ski svet, kroz City Jam KIDS program uvešće ih iskusni skijaši, borderi, kao i animatori i tako upotpuniti novogodišnje praznike.

snoubord novi sad

Organizator ovog zimskog zabavno – sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAMje Udruženje “Friška gora”, uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), SPENS i drugih partnera.

Iako ravničarski, Novi Sad je uspeo da prevaziđe i ovu barijeru te će na dva dana i ove godine, postati pravi ski centar. Zavisnici od adrenalina pred sam kraj 2018. imaće priliku da osete duh ski centara  i pripreme se za novu zimsku sezonu.

 

Preporuke s weba

Komentari