fbpx
Sunday, September 25, 2022

NAJČITANIJE

MagazinStajlišJednim poklonom beskrajno obraduj dragu osobu, a ujedno pokaži koliko imaš stila

Jednim poklonom beskrajno obraduj dragu osobu, a ujedno pokaži koliko imaš stila

Koliko si puta do sada bio na mukama razmišljajući o tome kako da obraduješ dragu osobu ili odabereš poklon za poslovnog partnera čiji ukus uopšte i ne poznaješ? Da bi nekoga zaista oborio s nogu, dovoljno je da odeš na novi sajt www.originalnipokloni.com, uz čiju pomoć dragoj osobi možeš skinuti čak i zvezdu s neba, obradovati je CD čestitkom sa muzikom koja je za nju bila hit godine ili elegantno dizajniranim porodičnim stablom.

Na poslovne partnere ostavićeš utisak osobe od stila poklanjajući autentični arhivski primerak čuvenih engleskih novina The Times.

Za one koji žele da neko na njih misli baš svakog dana, tokom cele godine, pravi izbor je poklon u vidu velikih životnih istina u malom formatu. Ukupno 365 misli velikana čovečanstva poput Ničea, Konfučija, Aristotela, Sartra, o životu, prijateljstvu, nadi, želji, ljubavi, moći, “konzervisano” je u atraktivnu teglu i tako tokom cele godine ostaju izvor svakodnevne inspiracije. Ovaj poklon je jedan od bestselera u SAD, a kod nas je dostupan posredstvom internet butika www.originalnipokloni.com.

Svi koji teže prestižu i darivanju sa stilom trebalo bi da posete ovaj sajt koji, zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru sa distributerima, omogućava personalizaciju čak i vrhunskih svetskih vina poput čuvenog italijanskog “Marina Cvetić”, ili španskog “Ontanon”. Vina mogu nositi ime firme, poslovnog partnera, dok za slavu, krštenje, godišnjice, vino može biti obeleženo specijalno dizajniranom etiketom sa imenom domaćina ili važnog događaja.

U tradiciji najboljih knjigovezaca, ručno izrađen foto-album zabeležiće najlepše trenutke životne priče slavljenika. Ovakvi “starinski” albumi danas su prava retkost, ali se jedna od izuzetno atraktivnih verzija može naći u internet butiku www.originalnipokloni.com, za koji ga, samo po narudžbini, ekskluzivno prave majstori ovog zanata. Album ima korice od kože u kombinaciji sa specifičnim, patiniranim kartonskim materijalom i 50 stranica na koje je moguće složiti 200 fotografija. Isporučuje se elegantno upakovan i zaštićen tradicionalnim pečatom od voska.

Tu su i “foto-slova”, poklon koji je u SAD proglašen za najoriginalniji u 2008. godini. U pitanju su fragmenti arhitekture i prirode, umetnički fotografisani tako da simbolišu slova abecede. Jedna fotografija u crno-beloj ili sepia tehnici predstavlja jedno slovo, pa se sklapanjem više “foto-slova” u jednu reč po izboru, dobija unikatno umetničko delo. Još jedan svetski hit, naročito u poslovnom svetu, jeste zen bašta, koja nalik na pravu, ima pesak, drveće, kamenje, školjke i prikladan alat, i svojim atraktivnim izgledom oplemenjuje svaki prostor i unosi mir u napetu poslovnu svakodnevicu.

Ovi originalni pokloni dostupni su isključivo preko navedenog internet sajta, dostavljaju se na željenu adresu, a plaćaju tek prilikom isporuke.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img