fbpx
Monday, June 27, 2022

NAJČITANIJE

MagazinLjubavMinut ćutanja za sve ženske koje "ne znaju" da njihov dragi vršlja...

Minut ćutanja za sve ženske koje “ne znaju” da njihov dragi vršlja gde stigne + BONUS kako izvaliti zauzete skotove

Gledajući realno, one nemaju puno izbora. Što bi rekla stara narodna, sedi di si, ni za bolje nisi, pa tako se i one trude da svim silama očuvaju tog mužjaka koji im se posrećio u životu. Ili ne zapitkuju previše, ili su notorno glupe. Uglavnom, znale ili ne, one ostaju uz takve tipove. Sticajem okolnosti, poznajem sijaset takvih frajera; i praktično nijednu takvu rabinju, šta znam, možda im je neugodna tema (smajli koji vrišti od smeha).

Elem, i kad bih tako nekog vragolana drugarski upitala za razlog takvog ponašanja, gotovo uvek bih dobijala odgovor na sledeći kalup: “dugo smo zajedno, to odavno nije to, ali eto, veže nas navika”.

Vrlo učtivo obrazloženje, moram priznati, koje je suštinski ogolila Samanta Džouns u kultnoj seriji “Sex and city”:

Jašta nego da im se može i to najpre iz razloga što su im to dozvolile zvanične hanume, jer sve dok “donosi pare u kuću” i finansira Zakintose, nego šta već vredi strpeti se “malo” (ili trpeti zauvek).

S obzirom da logika i retorika zahtevaju sagledavanje stvari iz oba ugla, tako moramo naći razumevanje i za narečene vragolane. Ta molim vas, hanuma sedi kući, ne zapitkuje previše, sve je oprano i opeglano, ona je tu uvek da sačeka, pa ko ne bi iskoristio priliku da se odveže s lanca, a zatim zorom tiho vrati u svoju avliju?

Ovde bismo završili elaborat o hanumama i njihovim džukelama uz minut saosećanja za njihovo dostojanstvo i integritet. Uostalom, ko i njima brani da vršljaju, pod pretpostavkom da za njima postoji tražnja?

Svakako ovako emotivno hendikepirani odnosi ne bi trebalo da nas zanimaju, jer nije pristojno viriti u tuđu avliju, ne, ne, no s obzirom da opisani džukci bez pardona saleću rasne ženke, dužni smo da iste upozorimo i pripomognemo u raskrinkavanju pre nego što bude kasno (a obično bude kasno).

Kako saznati da li je zauzet? Pitaj.

Bogati, jeste neugodna tema, ali bolje se s time suočiti na vreme. Pomenuti džukac će kategorički tvrditi da nije, ili će se nemušto osvrnuti na dugogodišnju vezu koja se upravo raspala. A ona i dalje nije pokupila svoje stvari. Veže ih posao. Imaju zajedničku imovinu. Ona ga ucenjuje nečim. Ne ostavlja ga na miru. Ne nasedaj. Teraj dalje. Čak i da govori istinu, taj nije baždaren, čim je u stanju da ulazi u interakciju iako prethodni emotivni odnos nije okončan. Ajmo dalje.

Sve je brzo. I idealno.

Ajme, nisi ni stigla da ispitaš ima li u njegovoj familiji s uma sišavših čisto da potvrdiš vredi li ukrštati genotope, on je već potegao pitanje zajedničkog života. Jedva čeka da te upozna s najboljim drugom iz detinjstva. Vodiće te u Edinburg gde mu živi sestra od ujaka. Pošto nema rođenu, jako je blizak sa tom sestrom i rado joj priča o tebi. Ne zanosi se. Čak i paćenik koji pita Google da li mu je veliki se trudi da ne deluje kao mlad pavijan.

Ako se pitaš zašto se onda ponaša kao da mu je stalo, odgovor je – zato što nema strah od odbijanja. S istom pričom saleteće tebe i još x sličnih tebi (a koje ste, pak, dijametralno suprotne od hanume). Kod barem jedne će proći, i eto njemu razonode.

Kad smo mestimice skapirali takvo ponašanje, vreme je da ukažemo na ostale signale koji upućuju na džukca puštenog s lanca.

p.s. ma koliko to sa strane delovalo, “posao” s hanumom je sve, samo ne “na veresiju”. Ispostave one račun, sa sve zateznim kamatama, no kad to vreme dođe, nećeš ga ni prepoznati jer od njega neće ostati ni senka.

Komunikacija je “s neba pa u rebra”

Isprva komunicirate kao naloženi tinejdžeri (dok ti priča o sestri iz Edinburga). Vremenom komunikacija biva odsečena i nasumična, bez koherentnosti, te se svodi na upit za viđanje. Nasedneš li – i uđeš u vrzino kolo očekivanja i agonije – to će se pretvoriti u tvoju očajničku želju za pažnjom. Batali. Bolje upiši kurs duboreza, čisto da mu stilizovano izgrebeš auto (fora).

Društvene mreže – radi 100%

Bilo da su mu nalozi na društvenim mrežama striktno u poslovnom tonu, ili pak, drži slike s njom da je ne bi povredio brisanjem, poduhvatu pristupi trezveno. Čak i na najsterilnijem profilu svašta se može iskopati, ako znaš gde da gledaš. Veruj mi, mnogi nevaljalci su upravo ovako otkriveni (jedna moja drugarica je čekirala sve koji su mu lajkovali profilnu fotografiju, te je došla do profila fizički prosečne žene koja džukcu po godinama može da bude tetka iz Nemačke, kod koje je videla, pazi sad, kačket koji mu je poklonila, da bi se ispostavilo, da je zapravo “tetka” zvanična hanuma, dok je drugarici prosipao priču da zbog teških poslovnih okolnosti ne može da se sastavi. Svega ima).

Načina je bezbroj, nećemo sad u sitna crevca što se kaže, poenta je da budeš svesna da se ovo, o da, i te kako dešava i to u frekvenciji većoj nego što možemo da zamislimo.

Ono što hoću da kažem je da ovo ni na kakav način ne treba da te demorališe niti sruši veru u zdrav odnos, jer nije tvoja krivica što tamo neka hanuma izjede sve što joj se servira, niti što postoje džukci iz Samantinog citata, i naposletku ženke koje pristaju da budu konkubine.

Tvoje je samo da vrednuješ sebe, ne pristaješ na degradirajuće odnose, niti se zanosiš fikcijama. Kao što i opisani prototipi zapravo imaju upravo ono što zaslužuju, tako će i tebi doći ono što je odraz tebe.

Aj u zdravlje.

 

4 KOMENTARI

  1. He he ono kad ti oženjen priča bajke kako ženu ne voli, kako će se zbog tebe razvesti, kako si ti fatalna i bez tebe ne može da diše, kako mu je žena ustvari tetka ……… hehe ali svaka “švaca” isto priča, isto misli ……ono kao mi smo tu da dižemo prašinu a žena da je čisti hehehe …..sestro istina je da te niko nije hteo za ozbiljno, samo avanturica

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img