fbpx
Friday, July 1, 2022

NAJČITANIJE

MagazinLjubavKoji car: Zaprosio devojku sa šest vereničkih prstenova kako bi ona odlučila...

Koji car: Zaprosio devojku sa šest vereničkih prstenova kako bi ona odlučila koji joj se najviše dopada!

Da ne bi došao u situaciju da mu žena ceo život zvoca što je zaprošena prstenom koji joj se uopšte ne dopada, jedan Denis došao je na suludo – genijalnu ideju!

Umesto jednog, zaprosiće je sa šest vereničkih prstenova, pa nek sama odluči koji joj se najviše dopada! Za ovu nesvakidašnju veridbu, Denis Braun, model i fitnes instruktor, angažovao je čitav tim ljudi, od stiliste do fotografa, kako bi njegova draga, Atara Dalas, pamtila ovaj dan do kraja života. Ne znamo koji prsten je odabrala.

Čuj, samo jedan prsten?

Odštampan je veliki plakat, na kom je pisalo sve ono što je želeo da joj kaže – u slučaju da se zbuni od treme.

“Eto zbog čega želim da ti dam najvredniji dar koji ti ikada mogu dati… moju dušu i srce, kompletno i nepokolebljivo… da li ćeš pristati da idemo ruku pod ruku kroz to putovanje”, pisalo je između ostalog, a uzbuđenoj i šokiranoj devojci nije preostalo ništa drugo nego da kaže “da”.

Njihova nesvakidašnja veridba ubrzo se proširila po društvenim mrežama i izazvala brojne komentare, između ostalih i podsmešljive, mada, kad bolje razmislimo, koja devojka ne bi poželela da sama može da bira verenički prsten?

Verenički prsten – kamenčić spoticanja

Inače, neretko se dešava da pri izboru vereničkog prstena muškarac “debelo omane” i kupi najpogrešniji mogući. Da bi ovo izbegli, neki momci su se setili, pa u pomoć pozovu njene drugarica, koje nepogrešivo poznaju ukus buduće mlade.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img