fbpx
Saturday, October 1, 2022

NAJČITANIJE

MagazinLjubavMuškarci koji imaju bradu bolji su materijal za ozbiljnu vezu i brak...

Muškarci koji imaju bradu bolji su materijal za ozbiljnu vezu i brak od glatko obrijanih!

Uh, imamo lošu vest za sve one bate koje provode jutra ispred ogledala izbrijavajući se dok im lice ne postane mekano i nežno kao bebina guza.

Dakle muškarci, spostavilo se da žene percipiraju bradonje ne kao daleko atraktivnije od glatko izbrijanih, već ih posmatraju i kao bolji materijal za dug i stabilan odnos. Univerzitet u Kvinslendu uradio je istraživanje okupivši 8000 žena kojima su prikazivali širok spektar muških lica, od “bejbi fejs”, pa do “drvoseče”.

Zamoljene su da, gledajući fotografije muškaraca, odaberu one, za koje imaju utisak da bi bili dobri partneri u vezi ili u braku.

Dalje istraživanje je pokazalo da muškarci sa grubim crtama lica izgledaju daleko pitomije s nešto dužom bradom, dok oni sa nežnim, gotovo ženskim crtama lica, dobijaju bradom dozu muškosti koja im nedostaje.

Iako mnogi puštanje brade kritikuju i predstavljaju kao hipsterajsko pomodarstvo, ispostavlja se da ovaj trend i nije tako loš, jer vraća veru u muževnost, koja je prethodnih godina, složićete se, gotovo iščezla forsiranjem meteroseksualaca.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img