fbpx
Sunday, November 27, 2022

NAJČITANIJE

AlmanahReflektorNE BUDI OVCA: „RADIOKILLER“ NOVI SPOT dRUMELODY-a NOSI SA SOBOM JASNU...

NE BUDI OVCA: „RADIOKILLER“ NOVI SPOT dRUMELODY-a NOSI SA SOBOM JASNU PORUKU

Svi smo do sada čuli za sjajnog multimedijalnog umetnika, Berina Tuzlića poznatijeg kao dRUMELODY, čoveka koji električnim bubnjevima stvara magiju, ali je isto tako dobar strip crtač i karikaturista.
Upravo ove veštine i moć imaginacije iskoristio je za svoj novi spot za pesmu „Radiokiller“ koji simbolično shodno situaciji koja vlada nosi poruku „Ne budi ovca!“.

Flertijući pomalo sa eksplicitnim sadržajem, ali na granici dobrog ukusa i kvalitetne muzike
dRUMELODY sa svojim „Radiokiller“ nam zapravo kroz muziku i spot prila vrlo važnu priču mnogo jaču od pukog scenarija jer govori o brutalnosti koja nam se nameće bezobzirno svuda i na različite načine oko nas.
– U danšnjem represivnom svetu, kada je zavladao holivudski način razmišljanja,
pokušao sam da svojom muzikom i trakom „Radiokiller“ skrenem pažnju porukom, a to je; Misli svojom glavom, ne budi ovca!“.Danas „obrađeni objekti“ ponašaju se kao da su tek sišli sa bine. Kao da su upravo držali predavanje ispred prepunog Vemblija.
Arogantni i ambiciozni, ali nažalost veoma površni. – ističe Berin Tuzlić.

drumelody, berin tuzlic, elektro muzika, elektro pop, radiokiller, ambasador nagrada, muzika, artist, umetnost, umetnik, izvođač, DJ, DJ-ing, drum-ing

dRUMELODY je pacifista, Čovek po definiciji umetnik, kreativac i ljubitelj života i zbog toga nam svima preporučuje da muzikom oboje svoj personalni prostor, jer jedino tako možemo da se odbranimo od uticaja koji nam nameću protiv naše volje.
I naravno da mislimo svojom glavom, umesto masovnih medija i televizora na ramenima.

Novi Berinov album stekao je vrlo brzo veliko poštovanje, broj pregleda na muyi;kim platformama i priznanja svuda u svetu, pa tako ne čudi da je prošle nedelje imao brojna gostovanja u Dubaiju gde redovno nastupa.
Na njegovom poslednjem albumu „Freedom of imagination“ publika može da uživa u neverovatnom iskustvu sjajnog zvuka širokog muzičkog spektra uz novih 11 pesama.

I zato pripremite svoja čula za posebno uzbudljivo putovanje jer je u pitanju i specifičan način slušanja i feelinga kao i samog intimnog odnosa sa pesmama.

drumelody, berin tuzlic, elektro muzika, elektro pop, radiokiller, ambasador nagrada, muzika, artist, umetnost, umetnik, izvođač, DJ, DJ-ing, drum-ing

Spot za traku „Radiokiller“ snimljen je na raskošnim ulicama Dubaija uz specifične strip efekte što nije iznenađenje, jer je Berin i karikaturista pa je na ovakav način uspeo da stvori još jedan novi koncept koji smo pominjali na početku teksta.
Inače Drumelody je nominovan za prestižnu hrvatsku regionalnu muzičku nagradu Ambasador i nagradu portala „Ispod pulta“.

Uskoro će vynil albumi moći da se nađu i u Beogradu, a do tada ćemo ga da rado slušati na radio stanicama i na muzičkim platformama na netu.

OSTAVI KOMENTAR

Uneti komentar
Uneti ime ovde

Dopašće ti se i ovo:

Zaprati @moodiranje.rs na Instaću :)

RANDOM STUFF:

spot_img